Son Dakika!

21.01.2014

Erkeklerin Hoşlandığını Anlamanın 8 Yolu

Bunu Paylaş :
Erkekler oldukça basit canlılar. Tutkuları, arzuları ve hislerini anlamak çok da zor değil! Onlar aslında tüm hissettiklerini gayet açık bir şekilde belli edebiliyorlar. Gelgelelim, biz kuşkulu kadınlar için buna kendimizi inandırmak biraz zor. Biz de bu yüzden; sizden gerçekten hoşlandığını anlamanın birkaç yolunu yazdık!



Gözler kalbin aynası!
Flörtün en belirgin şekli göz temasıdır şüphesiz! Eğer size uzun uzun bakıyor, çokça göz göze geliyor ve sizi izlemekten kendini alamıyorsa; hoşlanmadığını düşünmenize neden olacak hiçbir sebep yok demektir!

Merak ediyor!
Sürekli hakkında bir şeyler öğrenmek istiyor, ailen, kardeşin, arkadaşların ve hobilerin hakkında sorular soruyorsa; seni önemsediğini düşünebilirsin! Erkekler normalde çok meraklı olmamalarına rağmen, hoşlandığı kişi hakkında bilgi edinmek istemeleri çokça normal!

Küçük Dokunuşlar!
Eli sık sık elinize değiyor ya da konuşurken sürekli omzunuza ve ya kolunuza mı dokunuyor? Bu kesinlikle tesadüf değil! Sizinle ilgileniyor!

Arkadaşlarıyla tanışmanı istiyor!
Erkekler için sosyal çevreleri önemlidir. Eğer sizi arkadaş ortamına sokmak, onlarla tanıştırmak istiyorsa onların sizin hakkındaki düşüncelerini merak ediyordur. Bu güzel bir şey!

İlk o yazıyor!
Erkekler ve mesajlaşmak! Çoğu erkek bu durumdan nefret eder bu bildiğimiz bir gerçek! Ama yine de size ilk mesajı o atıyorsa; sizden hoşlanmadığını düşünmenize gerek yok!  

Zaman ayırıyor!
Sürekli seninle olmak, bir şeyler yapmak, ileride yapacaklarınıza dair planlar üretmekten hoşlanıyorsa ilgisinden şüphe etmemelisiniz! Erkekler birlikte olmayı sevdiği kişilerle zaman geçirmeyi severler!

Küçük kıskançlıklar!
Erkeklerin sahiplenmeyi sevdiği çok açık. Hemen hemen hepsi hoşlandığı ya da sevdiği kadınları farklı yoğunluklarda olacak şekilde kıskanırlar. Sizi kıskandığını hissediyorsanız, hoşlanmadığı düşüncesine kapılmamalısınız!

Sizi önemsiyor!
Eğer sağlığınızla ilgili endişe ediyor, ve sizi sık sık arıyorsa bu da sizden hoşlandığının büyük bir göstergesidir! 
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT