Son Dakika!

15.09.2013

Medcezir 1. Bölüm Kıyafetleri

Bunu Paylaş :
Dizilerden alıntılar yapmaya devam ediyoruz. İşte, sezonun yeni dizilerinden biri olan Medcezir'in o çok beklenen 1. bölümü yayınlandı. Dizinin oyuncularından çok aslında kıyafetlerini dikkate alacağız biz, dolayısıyla konusuyla da pek ilgilenmeyeceğiz. Şimdilik bu dizide giyilen elbise ve kıyafetler hakkında paylaşımlarım olacak. Bakalım, ilk bölümde neler giyilmiş?


Henüz Medcezir daha start almadan Star'da verilen fragmanlarında giyilen kıyafetler dikkat çekmişti. Dizinin sevilen oyuncusu Mine Tugay'ın giydiği mükemmel bir elbise var, onu da konuşacağız tabi.


Medcezir Kıyafetleri 1. Bölüm – Museum Of Fine Clothing Elbise

Museum Of Fine Clothing imzasını taşıyan Mine Tugay'ın giydiği elbise ilk bölümün en çarpıcı tasarımıydı bana göre. Elbisenin yanı sıra kombinde yer alan takılar da göz alıcıydı.


Medcezir – Eylül Elbisesi – Özlem Ahiakın Tasarımı

Medcezir'in ilk bölümünde giyilen kıyafetler arasında benim en çok beğendiğim Eylül'ün giydiği renkli ve sırt dekolteli elbise oldu. Özlem Ahiakın tasarımı olan bu şık elbise Eylül'e de çok yakışmış.


Medcezir – Mira – Serenay Sarıkaya Elbisesi

Serenay Sarıkaya'nın dizide tercih ettiği elbiseler de görülmeye değer bence. Kendisini daha çok takip etmek istiyorum. Katılacağı bir davet için tercih ettiği beyaz elbise, benim çok hoşuma gitti.


Medcezir dizisinin ilk bölümünde Sude yani Şebnem Dönmez Özgür Masur tasarımı harika bir siyah mini elbise içinde gördük. Onun tercih ettiği elbiseler bu kadarla sınırlı değil, işte Şebnem Dönmez'in tercih ettiği diğer Özgür Masur tasarımı elbiseler.



Devamı da var, bitmedi... Medcezir'de giyilen kıyafetler yakında eklenecek...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT