Son Dakika!

15.09.2013

Julianne Hough Tül ve Dantel Detaylı Beyaz Elbisesiyle

Bunu Paylaş :
Film festivallerine küçük bir ara veriyoruz değerli okurlarım. Şimdi bazı markaların düzenlediği etkinlikler, partiler oluyor. Dilerseniz hep birlikte oralara kadar gidip, hangi ünlünün hangi elbiseyi giydiği görelim.

Oldukça genç yaşına rağmen çok güzel bir tarzı var. 1988 yılında Utah'ta doğan Amerikalı country müzisyeni ve dansçı Julianne Hough'ın ailesinde bulunanların neredeyse hepsinin dansçı olmasından dolayı kendisi de 3 yaşından beri dansla ilgileniyordu. 

Daha sonra Los Angeles’a geçiş yapan ve müzik ile dans kariyerini tek başına çizmeye karar veren Hough, geçtiğimiz gün Estee Lauder`in düzenlediği partide çok şık bir Emilio Pucci elbisesi giydi. 

Sarı saçları ve bu muhteşem bakışlarının altında melek gibi bir güzellik yatıyor. Julianne Hough'ın Estee Lauder`in düzenlediği partide giydiği tül ve dantel detaylı Emilio Pucci beyaz elbisesi benim çok hoşuma gitti. 

Tül ve dantelin bir tene ancak bu kadar yakıştığını söyleyebilirim. Ayakkabılar biraz tuhafıma gitti, daha farklı bir seçim yapabilirdi ama elbise on numara yine de. Kombin olarak baktığımızda iyi bir puan veremem kendisine. 

Peki sizce nasıl olmuş? Sizden nasıl bir puan almayı hak ediyor?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT