Son Dakika!

15.09.2013

Abiye Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Bunu Paylaş :
Biz kadınlar için katılacağımız bir davette şık olmak her zaman önemlidir. Bu sebeple, katılacağımız bir davete giderken her zaman göze hitap eden, çekici kombinler yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Genellikle de abiye elbiseleri seçiyoruz sanırım bu gibi katılımlarımızda. Abiye deyince, aklımıza hemen abartılı, işlemeli, frapan kıyafetlerin gelmesi gerekmiyor. Neden mi? Gelin hep birlikte abiye elbise nasıl kombinlenir, bunu tartışalım. 


Gideceğimiz davete göre tercih etmemiz gereken abiye kıyafetler de değişiklik gösterecektir. Mesela, şık bir kokteyle giderken seçeceğimiz göz alıcı bir abiye elbiseyle bir düğüne giderken giyeceğimiz kıyafet arasında mutlaka bir fark olmalı. Şık bir kokteyle giderken, biraz daha sade ve bir o kadar da klasik hatta kısa bir elbiseyi rahatlıkla kullanabiliriz. Bir düğüne giderken ise, uzun ve biraz daha frapan şık bir elbiseyi tercih edebiliriz.

Düğün ya da kokteyl gibi davetlere çok sık katılmıyorum diyorsanız, o zaman daha farklı abiyelere bir servet harcamanıza gerek yok. Bunların yerine zamansız diye ifade edilen, yıllar geçse de modası geçmeyecek olan daha klasik parçalara yatırım yapabilirsiniz. Küçük siyah elbise diye, moda dünyasında hemen hepimizin aşina olduğu bir tabir vardır. Bu tarz elbiseler, daha klasik, daha sade, yıllarca modası geçmeyecek ve her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken joker parçalardır. Bu tarz kıyafetlerle çeşitli aksesuarları kullanarak, zenginleştirebilir ve böylece farklı farklı davetlerde çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT