Son Dakika!

15.09.2013

Hangi Elbiseleri Kombinde Kullanmamalıyız?

Bunu Paylaş :
Birbirinden farklı kıyafetlerin ve aksesuarların bir araya getirilip bütün bir görünüm elde etmek eylemine kombin diyoruz. Son zamanlarda biz kadınlar aslında giyeceğimiz tüm kıyafetleri öncelikle kullanacağımız diğer aksesuarlarla nasıl en iyi şekilde bütünleştirebiliriz ya da ne yaparsak bir kombin hatası yapmış oluruz ve giydiklerimiz kötü bir görünüm kazanır şeklinde düşünebiliyoruz.


Hemen hemen her gün dolabımızın karşısında hangi elbisemizi neyle kombinleyeceğimize saatlerce kafa yoruyoruz. Peki, doğru kombin nasıl yapılır?

Bu sorunun yanıtını düşünmeden önce, oluşturacağımız kombinle nereye, nasıl bir ortama gideceğimiz konusuna kafa yormalıyız. Sonuçta işe giderken giyeceğimiz bir kıyafetle akşam davetlisi olduğumuz bir etkinliğe katılırken giyeceklerimiz farklı olacaktır. Aynı şekilde gideceğimiz yerin rahat olması ya da ciddi bir ortam olmasına da karar verirken şu noktayı iyi bilmemiz gerekiyor; üzerimizde bulunacak olan her bir parçanın belli bir ahenk içerisinde uyumlu olması ve göze hitap etmesine dikkat etmiş olmamız gerekiyor. 

Tüm bunlara rağmen, sırf kombinimizdeki parçalar uyumlu olsun diye üzerimizde bulunan tüm parçaların aynı renge sahip olmasına ya da ayakkabımızın ve çantamızın takım olmasına hiç gerek yok. Örneğin; kırmızı bir elbise giymeyi düşünüyorsak, ayakkabı yahut çantamızın kırmızı renge sahip olmaması yönünde bir uğraş vermeliyiz. Hatta, orjinal kombinler yapmak istiyorsak, mümkün olduğunda farklı renk tonlarını ve farklı stilleri bütünleştirerek oluşturmamız lazım. Orjianal kombin yapacağız derken de, birbirleriyle tarz olarak hiçbir şekilde alakası olmayan parçaları bir araya getirmememiz gerekiyor. Örneğin, dantel bir elbiseyle günlük olarak kullanılacak postacı çantaları asla bir araya getirilmez. Ya da giyeceğiniz romantik bir etekle, illa ki şık zarif bir ayakkabı tercih etmelisiniz diye bir kural yok. Spor tarzda bir ayakkabı veya düz botlarla da birleştirio, üzerinize de deri bir ceket alıp çok farklı aynı zamanda da havalı bir kombin oluşturmayı başarmış olursunuz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT