Son Dakika!

7.09.2012

''Beğenmediğim Ürünler''

Bunu Paylaş :

Hep beğendiğim ürünler diye yazılar görürüz ya bu tam tersi  olucak uyarıyorum!! Birkaç gündür bazı blogger arkadaşlarımın ürünü yorumladıklarını görünce, bende ürünü bunun gibi olumlu eleştirilerek güvenerek (Ebru Şallı ve Bengü'nün de bu ürünü kullandığını ve kesinlikle tavsiye ettiklerini okumuştum) çok severek almış,yüksek fiyatına rağmen 2 şişe kullanmıştım.Daha önce bloga yazdığımı sanıyordum ama bulamadım , evet maalesef bu ürün Kaş ve Kirpik Uzatıcı diye satılıyor ama ben 2 şişe bitirdim sadece kaşlarım için kullandım hemde hiç aksatmadan düzenli kullandım ama hiçbir işe yaramadı:(( umarım işe yaradı ben beğendim diyen blogger arkadaşlarda objektif yorum yapıyorlardır belki de ürün sadece kirpikler de işe yarıyordur o zamanda üzerine kaş-kirpik diye yazmasınlar canım dimi ama!!)
Neyse efendim bu ürünü kullanmayı düşünen arkadaşlara bir daha düşünün derim...!!! 




Bunu Paylaş :

3 yorum:

  1. valla bisey diyi mi en guzeli badem yagi:p cok ciddiyim:) ben universitede aromaterapi okudum badem yagi kadar herseye iyi gelen bisey yok galiba:)
    www.pelininstyle.Com

    YanıtlaSil
  2. tavsiye için teşekkürler şekerim bende hiç eksik etmem evden,ama kaşlarım için bu aralar birde sarmısak-zeytinyağı ikilisi ile bekletiyorum bakalım sonuç ne olucak??

    YanıtlaSil
  3. zeytinyagi sarmisak onerisini cok duydum makyaj gunlugu diye bir blog var belki biliyorsundur. Hacer kendisi de uyguluyor ve ise yariyormus:)

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT