Son Dakika!

12.08.2013

Düğüne Giderken Ne Giyilir?

Bunu Paylaş :
Artık düğünlerin sezonu da olmuyor gibi. Yaz kış demeden evleniyoruz, sevdiklerimiz evleniyor, en değerli arkadaşlarımız evleniyor. Böylece en önemli günlerinde sevdiğimiz insanları yalnız bırakmamak da bizlere düşüyor. Bu düğünlere davet edildikçe "acaba ne giysem?" sorusu da tekrar tekrar kafamızı kurcalamaya devam ediyor.


Düğünde ne giyilir, nasıl bir elbise giymem gerekir? Böyle bir soruyla geldiniz sayfama, o halde ben de sizler için hazırladığım çok şık bir düğüm kombinini sunuyorum. Lüks ve şık mekanlarda düzenlenen düğün organizasyonlarına yakışı bir elbise seçmek zamanınızı alabilir ancak ben size yardımcı olduktan sonra böyle bir sorununuz kalmayacak. İşte, sizin için hem oldukça rahat hem de gecenin en şık ismi olmanızı sağlayacak muhteşem düğün kombinim...

Yaklaşık 8 bin TL'ye tamamlayacağınız bu kombin, ünlü markaların parçalarından oluşuyor. Mesela, Safiyaa imzalı bu lacivert uzun elbise yaklaşık 2.350 TL civarında. Kombinin en pahlı parçası bu. Ayakkabımız ise Gianmarco Lorenzi'den 1250 dolar. Aksesuarlar da birbirinden şık ve göz alıcı, denemeye değer doğrusu.

Hangi ürün ne kadar?
Bir önceki kırmızı elbise kombinime göre daha uygun bir kombin bu. Düğünler için ideal olduğu kadar hesaplı da. Yüzük, parfüm, oje, ruj... Tümüyle birbiriyle ilişkili olan ürünler. Makyaj da önemli ne de olsa, en önemli tamamlayıcımız makyaj için de biraz bedel ödemek gerekiyor sanırım.

Elbise: Safiyaa 2.340 $  
Ayakkabı: Gianmarco Lorenzi 1,250 $  
Portföy: Begart – 540 TL
Küpe: Ali Güleç - 180 TL
Yüzük: Ariş Pırlanta - 2.319 TL
Parfüm: Christian Dior - 274,99 TL
Oje: China Glaze - 18 TL
Ruj: Maybelline - 18 TL

Sıra geldi kombindeki parçaları daha yakından görmeye...


Begart Fuşya Yılan Derisi Zımbalı Portföy


Ali Güleç Mavi Quartz Taşlı Küpe


Ariş Pırlanta Pırlanta Yakut Tamtur Yüzük


Christian Dior Midnight Poison EDP 100 ml Bayan Parfüm


China Glaze Dance Baby – 1039


Maybelline Color Sensational Lipcolor 230 Mauve Glam Stik Ruj
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT