Son Dakika!

12.08.2013

Kırmızı Elbise Kombini

Bunu Paylaş :
Geniş kapsamlı elbise kombinleri hakkında bilgiler sunmaya devam ediyorum. Kırmızı bir elbise kombini ile bu yaz katılacağınız davetlerde ne giyeceğim diye düşünmenize gerek kalmayacak. Şık bir güneş gözlüğü, yüksek topuklu bir ayakkabı ve pırıl pırıl aksesuarlarla kombinimiz canlanıyor, kırmızı daha bir tutkulu renk oluyor. Fazla uzatmadan gelin bu harika kırmızı elbiseyi nasıl kombinlediğime hep birlikte göz atalım.


Gece davetlerinde sıkıntı yaşıyoruz çoğu zaman. Bir elbise giyeceğiz fakat nasıl bir tarzda olması gerektiğine bir türlü karar veremiyoruz. Uzun mu olsun kısa mı, siyah mı olsun, beyaz mı yoksa başka bir renk mi? Acaba katılacağım davete en uygun renk hangisi olurdu? Ne yapacağım şimdi ben? Hadi diyelim elbiseyi seçtim, peki ya ayakkabı? Takılarım nasıl olmalı? Ya çanta? Bunların hepsi gerçekten de üstesinden gelmenin öyle kolay olmadığı soru ya da sorunlar. 

Bugünkü kombin önerimde siyahın ve kırmızın o inanılmaz uyumunu, asil görünümünü yansıtmaya çalıştım. Bu kombinimin ana kahramanı olan elbisemiz Dolce & Gabbana imzasını taşıyor, fiyatı da yaklaşık 830 dolar civarında. Bu yüksek topuklu, ışıl ışıl ayakkabı ise Christian Louboutin'e ait. Fiyatı da en az elbisenin fiyatı kadar dudak uçuklatıyor; tam 845 dolar. Aslında biraz daha doğrusu fazlasıyla lükse kaçıyor bu kombin, bu parçaların toplam değeri 20 bin TL'nin üzerinde, şimdiden söylemek istedim toplam maliyetini sonra bana kızmayın.

Hangi parça hangi markanın ve fiyatı ne kadar?
Bu kombin gerçekten de lüksün de ötesinde parçaları içinde barındırıyor. Şimdi gelin, hep birlikte bu kombinde yer verdiğim aksesuarların size ne kadara mal olacağını görelim. Küçük bir listeyle bu işi halledelim, ne dersiniz?


Elbise: Dolce & Gabbana – 829 €
Ayakkabı: Christian Louboutin – 845 $
Gözlük: Fendi – 439 TL
Çanta: Mell by Meltem Özbek - 696,60 TL
Yüzük: By Gold - 9.260 TL
Bileklik: By Gold - 7.906,60 TL
Parfüm: Chanel - 399,99 TL

Bu kombinde yer alan ürünleri daha yakından görelim!


Fendi Fe Bayan Güneş Gözlüğü


Mell by Meltem Ozbek Siyah Üçgen Çanta


By Gold 2,82 ct Pırlanta Yüzük


By Gold 1,9 ct Pırlanta Bileklik


Chanel Coco Noir EDP 100 ml Bayan Parfümü
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT