Son Dakika!

13.08.2013

Buse Terim’in Bahar Kombinleri

Bunu Paylaş :
Her ne kadar yaz aylarının sonlarına yaklaşmış olsak da, baharda giyilen elbiseler, kıyafetler hala tercih ediliyor. Buse Terim, benim yakinen ilgilendiğim, takip ettiğim nadir moda ikonlarımdan biridir. Bugün ilk yazımız da Buse Terim'in kombinleri üzerine olacak. Renk ve tasarımlarıyla göz dolduran Buse'nin bahar kombinlerini mercek altına alıyoruz.


Fuşya, sarı ve mavi elbiseleriyle göz alıcı bir görünüm yakalayan ünlü stilist, takılarıyla da dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor. Buse Terim'in tüm kıyafet ve aksesuar seçimlerini takip etmek için sayfamdaki ilgili kategoriye göz atabilirsiniz.


Sıcak yaz günlerinin bir bakıma habercisi olan fuşya, ruhumuzu rahatlatan bir kombinle Buse Terim'in tercihiyle karşımıza çıkıyor. "Kolyemin denizatı detayı ve fuşya elbisemle bedenim İstanbul’da olsa da aklım çoktan Bodrum’a kaçmış bile..." diyen Buse, tatilde ne giyebileceğimizi daha o günlerden iletmiş oluyor.


Günlerdir sizlere bu yaz sezonunun tartışmasız en favori renklerinden birinin de sarı olduğunu söylüyordum. Buse de bundan bir kaç ay önce bunu şu şekilde ifade etmiş; "Bu yazın tartışmasız favorisi sarı. Bileğimi süsleyen görkemli bilekliğim ve kolyemle yaza hazırım. Siz de bu sezon gardırobunuza güneşin rengini davet edin."


Her kadın için mutluluk, huzur ve rahatlığın simgesi olan mavi tonları Buse için de aynı özellikleri barındırıyor. Kendini daha dingin, huzurlu ve rahat hissettirdiğini söylediği mavinin bu elbiseye çok yakıştığını da eklemeden edememiş. Böylesi bir mavi elbise arkadaşlarınızda deniz kenarında güzel bir akşam yemeğinde, tatlı sohbetlere dalmak için oldukça ideal gibi.

Buse Terim'in seçtiği bazı aksesuarlar


Chanel No 5 EDP 50 ml Bayan Parfümü


Kenneth Jay Lane Zümrüt Yeşili Küpe


Love Without a Cause by Ahu Ateşel Delicate Kolye


TOPHILLS Yeşil Ametist Bileklik


Will Boom Yakut Taşlı Denizatı Kolye


 Muqafat Pembe Ok Yüzük
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT