Son Dakika!

25.07.2013

Abiye Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Abiye elbise modelleri ile ilgili olarak bu yazıyla birlikte aslında blogumuzun ilk yazısını girmiş bulunuyoruz. Burada sizler için yılın en rahat kesimleriyle karşımıza çıkan New York moda tasarımcılarından Donna Karan'ın koleksiyonuyla merhaba diyeceğiz.



Bildiğiniz gibi bu yılın özellikle de yaz aylarında genel olarak açık tonların ve biraz da bahar renklerinin ağırlıklı olarak tercih edildiğini görüyoruz. Bu yıla özel olarak hazırlanan abiye elbise modelleri koleksiyonlarını resmi internet sitesi üzerinden tanıtmaya devam eden Donna Karan da genel olarak siyah ve beyaz renkleri tercih etmeyi uygun görmüş.



Bu koleksiyonda yer verdiği gece elbiseleri, abiye elbise modelleri, rahat kesim elbiseler, drabe elbise modelleri, asimetrik kesim abiyeler, straplez abiyeler ve daha fazlasının ne kadar büyük bir ustalıkla işlendiğini rahatlıkla fark edebiliyoruz. 




Fiyat olarak bu abiye elbise modelleri aslında biraz pahalı gelebilir ancak yine de birçok kadın tarafından büyük beğeniyle takip edilmeye de devam ediyor. 1000 TL ve üzeri fiyata sahip olan modeller özellikle Hollywood yıldızlarının çoğunun en büyük ilgi odağı.
Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. bu abiyeler bir harika şekerim, blogun hayırlı olsun bu arada :)))

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT