Son Dakika!

25.07.2013

2013 Yaz Gelinlik Modelleri

Bunu Paylaş :
Kıyafet seçiminde en masum ve en zarif duygularımızla seçeriz gelinlikleri. Genç kızların ve evlilik hayali kuran her kadının özenle düşlediği bir kaç model mutlaka vardır.



Hayalinde barındırdığı bir gelinliği giyenler elbette çok şanslıdır. Bazen hayallerimize ulaşmak bu kadar kolay olmaz çünkü. Ünlü tasarımcıların 2013 yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonlar da sanırım her kadının hayallerine cevap veriyor. Ayakkabılarda, eteklerde, gömleklerde, bluzlarda olduğu gibi gelinliklerde de modanın etkisini fazlasıyla görebiliyoruz.

Gelinliklerle beraber yapılacak olan makyajın da ne denli önemli olduğunu vurgulamama gerek yok sanırım. Gözleri ön plana çıkarak makyaj stilleri bu yaz oldukça önemli. Romantik bir görünüm yaratmak açısından gözler her zaman önemlidir zaten.

2012 yılının gelinlik modasında upuzun yerlere kadar duvaklar, küçük taşlardan oluşan detaylar, uçuşan etekler, straplez modeller ve de tüllerden oluşan gelinlikler var. Bir gelinliği gelinlik yapan detaylardan vazgeçmemişler.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT