Son Dakika!

25.07.2013

2013 Abiye Modelleri

Bunu Paylaş :
Her kadın için en özel gecede en özel olmak, en güzel görünmek mutlak derecede önemlidir. Bu derece bir şıklığı yakalamanın yollarından biri de abiye elbise modelleri arasından kendinize en uygun olanı seçmektir. Ancak bazen işi bilmeyen hanımlar için gerçekten de abiye seçimleri tam bir fiyasko ile sonuçlanabilir. Şimdi gelin hep birlikte böyle bir sonuçla karşı karşıya kalmamak için neler yapabiliriz, onu tartışalım.



Bu elbiselerin kullanım alanları genellikle özel geceler ve davetler olduğundan dolayı bazen en abartılı abiye modelini tercih etmek, o gecenin en şık ve en güzel insanı olacağınız anlamını da beraberinde getirmez. Unutmayalım, her kıyafet yerine göre giyildiğinde ve ona uygun aksesuarlarla tamamlandığında tam anlamıyla size şıklık katacaktır.



Mesela bu yılın uzun abiye elbise modelleri incelediğim kadarıyla gerçekten de muhteşem, ancak kısa boylu kadınların uzun modelleri tercih ederken oldukça dikkatli olması gerekiyor. Tavsiyem uzun abiyelerden kaçınmanızdır, yok ben illa uzun abiye giyeceğim diyorsanız da mutlaka ama mutlaka yırtmaçlı olmasına özen gösterelim. Uzun boylu kadınlar ise bu konuda fazlasıyla şımarık davranabilirler. Kısa abiye modelleri ve uzun modellerden herhangi birini diledikleri gibi giymekte tereddüt etmelerine gerek yok.

Bu yılın trendlerinden olan abiyeler üzerinde araştırma yaparken dikkatimi çeken diğer konulardan biri de; "bundan böyle kabarık, taşlı ve pullu abiye elbiselerinin yerini, sadece ve daha düz ancak bu düzlüğe inat renlki modellerin yer alması." Yani bundan böyle Bülent Ersoy gibi kadınları düğünlerde daha az göreceğimiz için modacılara buradan da küçük bir teşekkürü borç biliyorum.


Uzunluk ve kısalık olayından hemen sonra renklere geçelim. Mesela, siyah abiye modellerini daha çok, işle ilgili gecelerde veya galalarda giymek sizler için oldukça önemli olacak. Bu sayede ortamın resmiliğine ayak uydurmuş olacaksınız ve kendinize zarif ve şık bir görüm kazandıracaksınız. Böyle konularda tavsiyem uzun abiyelerden biraz sıyrılmanız olacak, illa uzun olsun diyorsanız da yine yırtmaçlı olmasına dikat ediniz. Siyah abiyeler zerafetin ve ağırbaşlılığın kapılarını sonuna kadar açacaktır. Esmer bir tene sahipseniz kırmızı renkli olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Unutmayalım ki kırmızı renk, bir kadını her zaman olduğundan daha kadınsı ve daha çekici yapıyor. Hatta dozu biraz daha abartıp derin yırtmaçlı abiye modeline yönelmeniz erkekler üzerinde kimyasal silah etkisi yaratabilir. Düğün, nişan vb. organizasyonlarda ise mavi abiye modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT