Son Dakika!

11.06.2014

Renkli Yazlık Mini Etek Modelleri

Bunu Paylaş :
Etekler bayanların her ortamda severek kullandığı kıyafetlerden biridir. Çeşitli formlarda tasarlanan etekler yaz sezonunda genellikle canlı renklerle karşımıza çıkıyor. Renkli yazlık mini etek modelleri koleksiyonlarına göz attığımızda bunu daha iyi görebiliyoruz. Mini etekler hem tarzıyla hem de görünümüyle büyüleyici kıyafetler arasında yer alır. 


Özellikle renkli yazlık mini etek modelleri yaz mevsiminin en sevilen koleksiyonlarından biridir. Her rengiyle adından söz ettiren mini etekler şık çizgileriyle de göz doldurmaya devam ediyorlar. Yaz aylarında en çok tercih edilen renkli yazlık mini kot etek modelleri günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Spor giyim tarzının simgelerinden olan kot etekler spor ayakkabılarla kombine edilerek şık bir görünüm sunuyorlar. Renkli yazlık mini kloş etek modelleri de sezonun trendleri arasında yer alıyor. 


Kloş etekler sadece bu sezon değil uzun yıllardan bu yana moda dünyasındaki yerlerini korumayı başarıyorlar. Her tasarımıyla sezona damgasını vuran renkli yazlık mini etek modelleri dar eteklerle de adını duyurdu. Dar etek modelleri vücudu saran tasarımıyla ilgi çeken modellerden biri oldu. Moda dünyasını ve trendleri yakından takip eden bayanların yaz aylarında sıklıkla tercih ettiği renkli yazlık mini etek modelleri 2014 sezonunda yine yoğun ilgi gördü. Hem bayanlardan hem de modacılardan tam not alan mini etekler yaz aylarının trendleri arasında yer alıyor. Sıcak yaz günlerinde rahat kullanımları ile de büyük ses getiren yazlık renkli mini etek modelleri koleksiyonu bayanlara sayısız seçenek sunuyor. 


Her zevke hitap edebilen şık tasarımlar modern çizgileriyle oldukça dikkat çekiyorlar. Renkli yazlık mini etek modelleri hem spor hem de klasik çizgilerle tasarlanarak günün her anında kullanılabilecek şekillerde karşımıza çıkıyorlar. Günlük hayatta genellikle renkli yazlık mini spor etek modelleri tercih ediliyor. Spor ya da babet ayakkabılarla kombine edilen spor modeller genç kızların büyük beğenisini kazandı. 


Davetlerde ve organizasyonlarda karşımıza çıkan renkli yazlık mini klasik etek modelleri ise daha gösterişli bir formda karşımıza çıkıyor. Topuklu ve taşlı ayakkabı modelleri ile kombine edilebilen klasik etekler yaz sezonu boyunca adından söz ettirecek gibi görünüyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT