Son Dakika!

11.06.2014

2014 Bayan yazlık ayakkabı modelleri

Bunu Paylaş :
Bayanlarımız için titizlikle seçim yaptıkları ayakkabı modelleri 2014 yılında çok iddalı ve özel tasarımlarla vitrinlerde. Topuklu modeller ve farklı tasarımlar bu sezon çok moda ve ön planda yer almaktadır. 2014 yazlık ayakkabı tasarımlarında bu sezon  düz ve topuklu sandalet tarzı ayakkabılar,dolgu topuklu rahat modeller ve sivri burunlu, sivri topuklu şık modelleri ile bu yaz her kesin ayağında olacak modelleri göreceğiz. Bu yaz renkli ayakkabı modelleri moda olmayı sürdürüyor. 


Özellikle yüksek topuklu modellere yoğun bir ilgi var. 2014 yazlık bayan ayakkabı modellerinde kalın topuklu ayakkabılar çok moda olacak. Ayakkabıların topukları ve tabanları yüksel tutulmuştur.Bilekten bağlamalı olan ayakkabılar bileklerdeki bez bağlamaları ile dikkatimizi çekmekte. Leopar deseninin her sezon da olduğu gibi bu sezonda da çok trend. Sivri burun ayakkabılar da yine bu sezon sizlerle beraber olacak. 2014 Yazlık Bayan Ayakkabı Modellerinde  bu yaz moda olan ayakkabılar, topuklu sandalet ayakkabı modelleri özellikle ön planda tutulmaktadır.


Hanımların ençok tercih ettiği ayakkabı modelleri arasında yer alan platform ayakkabı modelleri rengarenk  modelleri ile sizleri adeta büyüleyecek cinsten.   Bu sezon için yeni ayakkabı almak isteyen hanımlar özellikle sezonun trendi olan bilekten bağlı ayakkabılardan mutlaka bir modeline sahip olmanız gerekir. Ayrıca yazlık bayan ayakkabı modellerinde stilettolar bu sezon çok trend diyebiliriz. 



Dolgu topuk sandaletler de bir hayli popüler olarak karşımıza çıkmakta. Rahatlığa önem verenler için topuksuz modeller şık görünmek isteyenler için topuklu sandalet modelleri son derece ön plana çıkmakta. Her sezon yerini koruyarak tercihler arasında ilk sırada olan babet ayakkabı modelleri de bu sezon rengaren diyebiliriz. Yani kısacası seçim size kalıyor.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT