Son Dakika!

11.06.2014

Benetton Yazlık Mini Şort Modelleri

Bunu Paylaş :
Yazın gelmesi ile beraber şort modelleri de sokakta dışarıda ve mağazalarda görünmeye yer almaya başladı.Hem bayanlara hem erkeklere şort modelleri bakımından zenginlik yaşatan Benetton bir marka olarak diğer markalara nazaran daha kaliteli ve moda açısından değerlendirdiğimizde de daha düzgün kesimlere v kumaşlara sahiptir. 


İsminin bu kalitesi işe verdiği önemden ve kullanan kişilerin iyi bir şekilde anıyor olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. Bayanlar özgüveni yüksek olması gereken bir bayan profili düşünüyor ve bu doğrultuda da genellikle kot şort giymeyi tercih ederler. Çünkü kot kumaş olarak özellikle de yazlık şort modelleri içerisinde kullanıldığında vücudu saran ve bedeni sıkı kavrayan bir kumaş türü olduğu için seksi bir görünüm veriyor.Mini şort modelleride bu anlamda yine değerlendirmeye alınabilir. 


Çünkü onlar da boy olarak kısa nitelikte olan bir yazlık şort olduğu için havalı ve modern bir görünüm sergiler. Özellikle güzel bacaklara sahip olan bayanlar için mükemmel bir fırsattır mini şorttur. Üreticiler ve bazı tasarımcılar şort modellerine yaz aylarının yaklaşması ile beraber daha fazla bir önem veriyor.Benetton yazlık mini şort modelleri incelenecek olur ise aynı önemi görmek mümkündür. Bu bahsedilen bilgilerin yanında modaya uygun kombin önerileri ve model önerileri de verelim. 


Şort modelleri tipinde kare tipinde olanlar ve çiçek desenli olan şortların bayanlarda daha modaya uygun bulunuyor olmasının yanındacapcanlı renklerden dikilmiş ve tasarlanmış farklı desenlerdeki bikini ve mayo modellerinin üzerine de giyilebilir. Seçtiğiniz mini şort hem renk hem desen hem de modeli bakımından havalı ve iddialı olur ise etkileyici olabilir.


Basit ve sıradan olan kıyafet herkeste var ve her yerden satın alınabilir bunu aklınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Renk olarak daha iddialı olsun isteyen bayanlar da kırmızıyı seçebilirler. Kırmızı renginin daha fazla tercih edilmesinin nedenleri arasında bayanlarımızın artık kendileri için daha cesur ve iddialı kıyafetler tercih etmesi geliyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT