Son Dakika!

2.09.2013

Yazlık Uzun Kollu Elbiseler

Bunu Paylaş :
Sıcak yaz günleri için ideal bir kıyafet modeliyle yeniden karşınızdayım. Rahat ve keyifli, günlük elbise modeli olarak da görebiliriz uzun kollu elbiseleri. Daha çok desenli olanları kullanılıyor ancak bu yaz her türlü kıyafete hakim olan dantel detaylar çok daha fazla tercih ediliyor. Özellikle kol kısımları ya da etek kısımları dantel olan bu elbiseler gerçekten de yaz aylarının favorisi haline geldi. 

uzun kollu elbise

Siyah rengin elbiseler üzerindeki ağırlığını tartışmaya gerek yok sanırım. Dolayısıyla uzun kollu elbiseler için de bu rengi seçmek şimdilik hiçbir sorun yaratmayacaktır. Ancak bu rengi bile dantel detaylarla kullanmanızı önermek isterim yine de. Daha rahat ve daha serin bir giyim tarzı istiyorsanız danteller vazgeçilmeziniz olmalı bence.

Uzun kollu elbiseler aslına bakarsanız birçok trende ve sayısız kombine rahatlıkla uyarlanabiliyor. Çiçek desenlilerden tutun da neon renklere kadar her stilde olanı mevcut ve çok şık da duruyor. Benim favorim dantel olduğu için bu detaya ağırlık verdim. Ancak aşağıdaki galeride yer alan fotoğraflarda hemen her trende yer vermeye çalıştım. Bir göz atın ve sonra da görüşlerinizi yorum olarak aktarın, bakalım sizler beğenecek misiniz?



Bu modellerden sonra bu yazın en güzel yazlık uzun elbise modelleri ile ilgili yazıma da göz atmak ister misiniz?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT