Son Dakika!

1.09.2013

Ünlülerin Pişti Olduğu Elbiseler

Bunu Paylaş :
Gelin biraz can sıkıntısına iyi gelecek güzel bir oyun oynayalım sizinle. Oyunumuzun adı "En çok hangisine yakışmış?" sorusuna yanıt vermek. Moda dünyasında zaman zaman pişti olan ünlüleri çok büyük bir magazinsel olaymış gibi veren tv programlarını düşünün ve tıpkı o programı sunan bir sunucunun heyecanı gibi hareketli ve istekli olun, sonra da hangi elbisenin pişti olan ünlülerden hangisine yakıştığını söyleyin.


Hayat bu, kaderde pişti olmak da varmış deyip geçebilirler. Ben bunda o kadar da kötü bir şey görmüyorum. Farklı günlerde, farklı zamanlarda giyilen aynı elbiseler bana göre sorun yaratmaz ancak aynı günde aynı organizasyonda kırmızı halı üzerinde iki farklı ünlünün pişti olması, hooop oturur işte oracığa. Sanırsam ki bir ünlünün de en korktuğu anlardan biri budur. Gelin şimdi bu gibi anları yakalayan objektiflerin bizlere yansıttığına göz atalım.


En son bir müzik ödülü töreninde kırmızı halı üzerinde pişti olan bir ünlü şöyle demişti; "Resmen kabus, herkesin yakından takip ettiği dünyaca ünlü bir isim oluyorsun, birbirinden ünlü isimlerle aynı organizasyona katılıyorsun ve bu derece göz önünde olmamıza rağmen yine de aynı kıyafetle geliyorsun, inanılır gibi değil!" Bir de iyi tarafından bakmak lazım aslında, bir elbiseyi iki farklı kombinle görebiliyoruz, böylece ufkumuzu da iki kat açmış oluyorlar. Bizim de böyle bir çıkarımız oluyor işte bu pişti olaylarından.



Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT