Son Dakika!

1.09.2013

2013 Yaz Turuncu Modası

Bunu Paylaş :
Bu yaz sezonunda sarı ve kırmızı tonlarının o muhteşem enerjisi bundan böyle turuncu renkli kıyafetlerde olacak. Bu yazımızda da anladığınız üzere turuncu renk modası ile ilgili konuşacağız. Tüm yaz boyunca ağırlıklı olarak kendini hissettiren, olabildiğince özgür tasarımlarla karşımıza çıkan bir trend aslında turuncu. Elbiselere daha çok yakışıyor, coşku dolu, kıpır kıpır bir görünüm kazandırıyor.


Farkında olmayanımız yoktur sanırım, bu yaz trendleri arasında kendini bizlere yakınlaştırmaya çalışan çok özel bir trend vardı; Turuncu! Adeta vitamin deposu gibi, her kıyafete yakışıyor ve en çekici olmayı kolay kılıyor. Sadece elbise modelleri mi peki? Tabi ki hayır! Etekler, ayakkabılar, bluzlar, çantalar ve aksesuarlar... Hepsi de turuncunun büyüsüne kapılmış gibi.

Bu yaz daha çok altın sarısıyla kombinleniyor. Trend böyle gelişti. Daha farklı bir tarz çıkıyor ortaya böyle olunca da. Katılacağınız bir davette ardınızda muhteşem, ilgi uyandırıcı silüetler bırakabilirsiniz. "Ben turuncu giymem!" diyenleri dahi büyüleyen ve sonrasında hemen bu trende kaptıran bir havası da yok değil hani. Çok gördüm ben arkadaşlar arasında, turuncudan nefret ederim diyenler ama nafilee!



Blogumda daha önce yayınladığım diğer turuncu elbise modelleri ile ilgili sayfa da göz atmak ister misiniz?

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT