Son Dakika!

1.09.2013

Sırt Dekolteli Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu yaz trendlerin büyük bir evrim geçirdiğini gördük. En basitinden, göğüs ve bacak dekoltesi yerine artık elbiselerle birlikte daha çok sırt dekoltesini görmeye başladık. Aslına bakarsanız ben çok seviyorum bunu, son yılların en çok kullanılan ve kadını oldukça cesur gösteren bir havası var sırt dekolteli elbiselerin. Bence de kadının zerafetini gösterebileceği, vücudunun en etkileyici yerlerinden biri. Trend olmuş ve bunu fırsatı da kullanmak lazım değil mi?


Ha bir de şu var, erkekler her ne kadar göğüs ve bacak dekoltesini etkileyici bulduklarını söylese de yapılan araştırmalar sonucunda sırt dekoltesinin daha etkileyici olduğu yönünde hem fikir olmuşlar. Hatta bundan yıllar yıllar önce Yağmur Atacan'a bir gazetecinin şöyle bir sorusu olmuş: ‘Pınar Altuğ’un en çok neresini beğeniyorsunuz?’ denmişti.  Cevabı ise ‘Sırtını çok beğeniyorum. Sırt dekoltesi ona çok yakışıyor. Bence bir kadının en seksi yeri.’ olmuştu.



Son olarak sırt dekolteli elbise giymek isteyen kadınlar için bir kaç önerim olacak. Bu trendi uygulamak isitiyorsanız, vücudunuzu iyi tanımanız gerekiyor, tüm hatları hakkında onu iyi anlamış olmalısınız. Sırf adı dekolte olsun diye elbise giyeceksiniz, bence hiç zahmet etmeyin. Sırt dekolteli kıyafetler giymeyi seviyorsanız cildinizin bakımını da günlük olarak aksatmamanız gerekiyor. Zira pürüzlü, sivilceli, lekeli bir tende kullanılan sırt dekoltesini erkekler seksi değil aksine itici buluyorlar. Bu yaz gardırobunuzun baş köşesini sırtı açık kıyafetlere bırakın ve en seksi siz olun!


Sırt dekolteli elbiselerden sonra dikkatlerinizi floral desenli elbiselere çekmek istiyorum. Bu konuda geçtiğimiz gün sizler için oldukça hoş bir kaç satır ve onlarca model sundum, okumak ve görsellere göz atmak istiyorsanız "Floral Desenli Elbise ve Kıyafet Modelleri" başlığına tıklayabilirsiniz.

yaz elbise
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT