Son Dakika!

13.09.2013

Selena Gomez'in Elbiseleri ve Kıyafetleri

Bunu Paylaş :
Evet, şimdi Selana Gomez'le ilgili ilk paylaşımımı yapmak için hazır bulunmaktayım. Selana Gomez hakkında birkaç güzel yazı ve onun giydiği elbiseler, kıyafetlerle ilgili bazı önemli ipuçları vereceğim. Stil önerisi olarak da Selena Gomez'i bir numaralı favorim olarak sunduğum bir yazı daha sizleri bekliyor olacak. Hadi başlayalım...


Çok hoş bir tarzı var Selana'nın. Çok uzun boylu olmasa da hatırı sayılır uzunlukta bacaklara sahip ve özellikle giydiği mini elbise ve şortlar kendisini olduğundan daha seksi gösteriyor. Kıyafetlerinde genellikle pembe tonlarını tercih etmeyi sevdiğini söylese de ben ona hemen her canlı rengin yakıştığını düşünüyorum. Selena Gomez'in giydiği kıyafetler ve elbiseleri merak ediyorsanız, okumaya devam edin...


Bırakın stil ikonluğunu falan, bu kız resmen mini elbise için yaratılmış. Bir kadına bir bu kadar mı yakışır giydiği bir kıyafet tarzı. Ne renk olursa olsun, nasıl bir tasarıma sahip olursa olsun Selena Gomez'in giydiği mini elbiseler her şekilde yakışıyor ona. Çok hoş da kombinasyonlarla daha farklı bir bakış açısı da getirmekte usta açıkçası.


Hayatını miniler üzerine kurulu bu güzel ve genç kadının. Elbise giymediği zamanlarda daha çok mini şortlara yöneliyor. Kendisine neyin yakıştığını hepimizden iyi biliyor. 


Yırtık şortları da meşhurdur onun, en az kendisi kadar. Nerede ne giyeceğini çok iyi biliyor. Genç olmasının da avantajını kullanarak vücudunun kusursuz hatlarını da çok iyi kullanıyor ve bu hatları ortaya çıkarmaktan da asla çekinmiyor. 


O kırmızı halının da en iyilerinden! Selena Gomez'in kırmızı halıda giydiği elbiseler hakkında ayrıca bir yazım olacak zaten. Boyunu uzun göstermenin yollarını aradığını görüyoruz kırmızı halıda ve giydiği kıyafetlerin her zaman trend olmasını da özellikle istiyor. Daha nice şık elbisesi var Selena'nın kırmızı halıda giydiği, en kısa sürede bunları da sizlerle paylaşacağım.


Şu tatlılığa, şu etkileyici bakışlara bakın. İşte pembenin en çok yakıştığı insan, güzel kadın! Saç stili, ayakkabıları ve duruşu... Her şey o kadar mükemmel ki, insanın böyle bir güzelliğe sahip olası geliyor. 

Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. bu kız gerçekten de çok tatlı, bence tek başına karar vermiyor bu kıyafetleri giymek için :)))

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT