Son Dakika!

13.09.2013

Gossip Girl'ün ikonu: Leighton Meester

Bunu Paylaş :
Bugün bir diziyle ün kazanan Leighton Meester'in giydiği elbise ve kıyafetlerden bahsedelim biraz. Gossip Girl ile tanıdık biz onu, bir anda ün kazandı ve dünyanın her yerinden hayranları oldu. Tam 6 sene boyunca Blair Waldorf karakterini canlandırarak bir çoğumuzun arzu nesnelerinin sahibesi oldu. Bugünler de giydiği kıyafetler ve ekısacık saçlarıyla yeniden gündemde kendileri!


Gossip Girl'de Blair Waldorf’un o alıştığımız, kendine özgü tarzını gerektiğinden fazla şekilde hakkıyla taşımayı başaran ünlü oyuncu, günlük hayatında ise Blair Waldorf’un tam zıttı olarak rahatlıktan yana olmayı seviyor. Aslına bakarsanız güzel oyuncu Leighton'un standart bir stili yok. Genel olarak ruh haline göre giyiniyor izlenimi alıyorum onda. Kimi zaman klasik bir tarzla karşımıza çıkarken kimi zaman da bir kot bir tişört kombiniyle karşımızda oluyor.


Onun moda bilgisini daha çok katıldığı davetlerde, kokteylerde ve kırmızı halı da görüyoruz. Günlük hayatında kafasına göre takılan izleniminde bir stili olmasına rağmen, kırmızı halıda harikalar yaratabiliyor. Şimdiye kadar kırmızı halı da pek bir vukuatı olmadı güzel oyuncunun. En sevdiği tasarımcı ise Zac Posen imiş.





Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT