Son Dakika!

13.09.2013

Nicole Kidman'ın Calvin Klein Siyah Dizüstü Elbisesi

Bunu Paylaş :
"Ne giymiş?" sorumuzla devam ediyoruz ve bugün de çocukluğunun büyük kısmını Avustralya'da geçiren 20 Haziran 1967 doğumlu Nicole Kidman'ı konuk ediyoruz sayfamıza. 

2006 Haziran'ında Keith Urban ile evlenen ünlü oyuncu aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala güzelliğini koruyor. 

2001 yılında Kırmızı Değirmen filminde sergilediği performansıyla hem sesinin güzelliğini hem de oyunculuğunu bir kez daha kanıtlayan Kidman, giyim tarzı ile de çok konuşuluyor. 

Son olarak Calvin Klein`in New York Moda Haftası'na katılan Nicole Kidman, burada düzenlenen After Party`de çok şık bir Calvin Klein siyah dizüstü elbisesiyle kırmızı halı üzerindeydi. 

Ben Kidman'ın bu halini çok sevdim. Özellikle de siyah diz üstü elbisesi muhteşem. Çok zarif kırmızı ayakkabısıyla kombinlediği aynı derecede zarif olan bilekleri de kadınsı havasına artılar katmış.

Başlarda baleye ilgisi olan Nicole Kidman, sonra tiyatroya adım attı ardından da film sektöründe bugün dünyanın en ünlü oyuncuları arasındaki değişmez yerini aldı.

İşte böyle bir başarı öyküsü olan bir kadını desteklemek de biz blog yazarlarına düşen eşsiz bir görev. Giyim tarzı da her zaman ki gibi harika!
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT