Son Dakika!

2.09.2013

2014 Elbise Modelleri ve Trendleri

Bunu Paylaş :
Bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü de geride bıraktık. Tüm dünyada hüküm sürek kaos ortamının son bulmasını biz de hep birlikte dileyelim. Eylül ayı dedin mi, 2014 yılı için moda dünyası son derece ciddi bir çalışma, gayret, çaba içine giriyor gibi gelir bana hep. İşte yeni sezon hazırlıkları, tanıtımları, kıyafetleriyle, aksesuarlarıyla tümden bir ön hazırlık. Kolay olmasa gerek. Ben de can sıkıntısından sizlere ne yazsam diye düşünürken, 2014 elbise modelleri ve trendleri hakkında konuşsak hiç de fena olmaz hani dedim.


Bu sonbahar kış sezonunda ve önümüzdeki ilkbahar yaz aylarında neler olacak, kısaca bahsetmek istiyorum onlardan. Benim beklediğim trendler neler, sizin bekledikleriniz ve benim yazdıklarıma "yok artıkkk!" diyeceğiniz hangi stiller var? Bakalım, neler olacak...?

Sonbahar Trendi Deri


Yaz aylarını tüm renkleriyle arkamıza aldığımız şu günlerde onlarca marka 2013 - 2014 sonbahar kış koleksiyonlarının tanıtımlarıyla meşguller. Vitrinler kış moduna merhaba demeye hazırlanırken, tasarımcılar da sezon trendleri için fazlasıyla kafa patlatmanın ve gelecek olan trendlerin heyecanını yaşamakta. Hemen her yıl olduğu gibi bu sonbaharda da deri detaylar göze çarpacak. Elbiselerde etkileyici bir tasarım sizin için ideal olabilir.

Elbiselere Leopar Yakışır!


Son birkaç sezondur aramızda pek görünmeyen bir trend olan leopar bu yaz sezonuyla birlikte yeniden hayatımızı işgal etmenin yollarını arıyor. Bana soracak olursanız, bu sonbahar kış sezonunda özellikle elbiselerde ve aksesuarlarda siyah-beyaz leopar desen modasını görebiliriz.

Hippi Stili!


2014 İlkbahar yaz moda trendleri içerisinde en dekoratif ve şık tarzıyla çiçek çocuklar büyülüyor. Yazın başından beri, durun durun ne yazı, daha kış aylarındayken bu yaz sezonunda pastel ya da neon renklerle buluşacak olan çiçek desenlerden bahsediyorduk, nitekim sonunda karşımızdalar. Üç boyutlu efektlerin de eklenmesiyle daha serinletici bir hava aktaran, irili ufaklı boyları, birbirinden keyifli renk tonları, baskı çeşitliliğindeki zenginlikler sayesinde bizler de çiçek açacağız.

Transparan Etki!


Bazen insanların içinin de dışının da aynı özellikleri göstermesi iyidir. Ve feminen duyguların bitmek tükenmek bilmeyen trendi; Transparanlar! Bu sezon için müjdeli bir de haber var; sadece kıyafetlerle sınırlı kalmayacağız, çantalardan ayakkabılara ve trençkotlara kadar neredeyse her parçada biraz olsun şeffaflık, iyi gelecek!

Evet, benim trendlerle ilgili söyleyeceklerim bu kadar. Şimdi sizlere daha fazla fikir sunması amacıyla çok sayıda örneği bir galeri olarak sunacağım. Bakalım, bu elbiselerden hangisini beğeneceksiniz?

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT