Son Dakika!

24.08.2013

Yüzük ile Elbise Uyumu Nasıl Olmalı?

Bunu Paylaş :
Günlük olarak çoğumuz elbise giymekten yana pek sıkıntı çekmeyiz, kadınız biz ne de olsa, elbisesiz olur mu canım hiç? Aksesuarlar konusunda biraz sıkıntı yaşayanlarımız vardır ama yine de bir çoğu bizim için çocuk oyuncağıdır. Gündelik kıyafetlerimizi de seçeceğimiz yüzüklerle gündüz ya da gece hiç fark etmeden, kullanıma uygun hale getirmenin yollarına bakalım biraz da.


Örneğin aşağıda yer alan fotoğraftaki gibi taşlı, büyük yüzükleri kıyafetlerimizin klasik bir görünüm kazanmasını sağlayabiliriz. Tabi, dikkat etmemiz gereken nokta şu; bunları tek tek kullanmalıyız çünkü hepsini bir arada kullanırsak görüntü kirliliği kaçınılmaz olacaktır. 


Seçeceğimiz yüzüklerle elbiselerimizi günlük hayatta kullanıma uygun hale getirmek istersek de aşağıdaki gibi yüzükleri tercih edebiliriz. Bu tarz yüzükler, büyük taşlı olanların aksine çoklu kullanıma da uygunlardır. Yani istediğiniz kadar yüzüğü bir arada kullanmanız için hiç bir sakınca yok. Özellikle ellerine daha çok da parmaklarına güvenen, dikkat çekmek isteyen kadınlar için şiddetle öneriyorum bu tarz yüzükleri kullanmalarını. 


Metal yüzükler nasıl kombinlenir?
Her renk ve her tarzdaki kıyafetlerle hiç sıkıntı yaşamadan kombinleyebiliriz metal yüzükleri. Ancak, özellikle taşlı yüzükleri daha sade ve gece kullanımına daha uygun kıyafetlerle birlikte kombinlemenizi tavsiye ederim. Ve unutmayın ki yüzükler de tıpkı kolyeler gibi tarzınızı yansıtacağınız en önemli aksesuarlardan biridir.

Dilerseniz bu aksesuar konusuyla ilgili olarak bir de "Elbise İle Kolye Uyumu Nasıl Olmalı?" başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. Aksesuarlar ile elbiseler arasındaki ilişkileri irdelemeye devam edeceğiz, takipte kalın...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT