Son Dakika!

5.08.2013

Ünlülerin Giydiği Uzun ve Kısa Elbiseler

Bunu Paylaş :
Bu hafta ünlüler dünyasından en iyileri seçmeye karar verdim. Birçok etkinliği geride bıraktık ve kırmızı halıda rüzgar estiren trendler yine elbiselerden geldi. Benim bu haftanın en iyileri arasından seçtiğim "en iyi" var, bunu da sizinle paylaşmak istiyorum. Bakalım siz bu hafta ünlülerin giydiği kısa ve uzun elbiseler hakkında ne düşüneceksiniz?

ünlülerin elbiseleri

En iyilerin de iyisi, benim favorim Kate Hudson! Bundan kısa bir süre önce elbise deyince aklıma gelen ilk isim olduğunu yazmıştım. Bu sefer de kendisini haftanın en, en, en iyisi ilan ediyorum. Elbisesini görünce siz de bana hak vereceksiniz, biraz sabırlı olun. Son zamanlarda tercihleriyle bizleri, en çok da beni şaşırtmayı başaran, katıldığı her davette, her etkinlikle en iyiler listesinde yer almayı başaran Kate, "en şık olan" ifadesini de hak ediyor bence. Diğer iddialı bir isim de, tıpkı Kate gibi her zaman bu listede yer almayı başaran, çekici ve etkileyici elbise seçimleriyle Diana Kruger. Tabi, listemiz bu iki isimle sınırlı değil dostlarım; Maria Sharapova, Rosamund Pike ve Alison Pill gibi birbirinden güzel isimler bu haftanın en iyiler listemde yer alıyor.

ünlülerin elbiseleri

Evet, benim en iyiler listemin ilk sırasında yer alan isim Kate Hudson. Son zamanların en isabetli seçimlerini yapan isim olmasıyla gündemden düşmeyen Kate, Elie Saab imzalı bu elbisesiyle kırmızı halıda bu haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

ünlülerin elbiseleri

Yeşil tonlarının bu yaz çok moda olduğunu söylemiştim. Diana Kruger bu yazın trendlerinden biri olan yeşil elbiseyi tercih ederek oldukça isabetli bir karar vermiş oldu. Jonathan Saunders imzalı bu elbise listemde ikinci sırada yer almayı başarıyor. Saç renginin tonuyla siyahın ve yeşilin karıştığı elbise muhteşem görünüyor.

ünlülerin elbiseleri

Objektiflere çok şirin, hanım hanımcık bir poz veren bu güzel kız Alison Pill. Christian Dior imzalı bel kısmı açık olan bu gri tonlarındaki elbisesiyle listemde yer almayı hak ediyor. Ayakkabısı da en az elbisesi kadar şık. Gülüşü her daim yüzünde olsun diyelim bu güzel sarışına...

ünlülerin elbiseleri

Aslında elbiseden ayakkabı benim ilgimi çekti. Rosamund Pike'ye de sadece elbise olarak değil, bütün bir kombin olarak değerlendirmelerde bulundum. İç çamaşırıyla ayakkabısının renkleri, elbisenin yaz trendlerinden beyaz renkli oluşu ve tasarımı, dar kesimi... Her şey mükemmel... Unutmadan, elbise Victoria Beckham'a ait...

ünlülerin elbiseleri

Eh, bunca elbisenin arasında bir de ışıltılı bir model eklemeden olmaz diye düşündüm ve Emmy Rossum'un bu harika uzun elbisesini seçtim. Carolina Herrera imzalı bu uzun elbise, gerçekten de görenleri büyüleyecek tarzdan. Işıl ışıl bakan gözleri de üzerindeki elbiseye uyum sağlayınca, diyecek fazla söz bırakmamış Emmy...
Bunu Paylaş :

3 yorum:

  1. oy yerim ben bu elbiseleri :) beyaz elbiseler bu sene çok trend evet. ben de aldım bi mini elbise, haftaya yeğenimin nişanı var onda giyeceğim :))

    YanıtlaSil
  2. emmy rossum neler yaratmış öyle arkadaş yaa :)muhteşemsin sen kadın, ağzını yirim senniin :)))

    YanıtlaSil
  3. rosamund pike! sana söylüyorum o ayakkabıyı nereden buldunnnn?
    ya muhteşemler bunlar yaa, arkadaş türkiye'de niye yok böyle giyinen bir ünlü yaaa, bu kadar mı düştükkk

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT