Son Dakika!

21.08.2013

Ünlülerin Giydiği Transparan Elbiseler

Bunu Paylaş :
Biraz etkileyici ve zaman zaman yürek hoplatan bir stil transparanlar. Bu yaz sezonunda sokaklarda ve özellikle de podyumlarda ünlüler en çok transparan elbiseleriyle göz doldurdu. Daha çok abiye elbise modelleri ile kendini ortaya çıkaran transparan modeller, dünyanın en ünlü oyuncuları, şarkıcıları tarafından tercih ediliyor. Ünlüler arasında tam gaz devam edem bu trend, sokakta çoğumuzun bu cesareti göze alarak giyeceğimiz tarzdan değil gerçekten de. 


Ben şahsen bu kıyafetler arasında en çok oyuncu Abigail Clancy ve Erin Wasson'ınkileri beğendim. Transparan elbiseler arasında sanırım en çok yakışan isimler de bu ikili olmuş. Bu yaz en fazla konuşulan Burberry'nin yaz koleksiyonları oldu, fazlasıyla görmeye alıştırdı bizi transparan modasını. Peki, siz bu trendi en çok hangi ünlüye yakıştırdınız?

İşte ünlülerin giydiği elbiseler arasından transparan modası...


Fazlasıyla cesaret isteyen bizim sokakta giymek için adeta deli olmamızı gerektiren seksi bir transparan elbise. Göğüsleri tümüyle açığa çıkaran bu elbise Oyuncu Lindsay Lohan'ın cesaretine hayran bırakıyor.


Bu trendi tercih eden ünlülerden biri de Oyuncu Maggie Gyllenhaall olmuş. Dantelli bu transparan elbisesi rengiyle de tasarımıyla göz dolduruyor. Aslına bakarsanız Lindsay Lohan'ınkinden daha az cesaret isteyen bir elbise diyebilirim. 


Daha neler göreceğiz neler, emin olun en transparanı ve en cesuru bu değil. Oyuncu Micaela Alvarez'in transparan elbisesi ooowww dedirtmekten başka bir şey bırakmıyor bizde. Helal olsun ne diyelim.


Dün Hürriyet Gazetesi'nde 55 yaşında olmasına rağmen nasıl bu kadar genç görünebildiğinin sırlarını okuduğum ünlü oyuncu Sharon Stone, öyle görünüyor ki vücudunun iç hatlarına da en az yüzü kadar güveniyor. Bu yaşta bu derece diri göğüsler, diri bir vücut. Takdir ediyorum kendisini.


Bir erkeği baştan çıkarak bir tasarım daha. Ön tarafı çok açık transparan olmasına rağmen, şık bir detayla kapatılmış. Bizim ülkede sokakta giymeye çalışın bunu bakalım neler olur? Adrienne Bailon'un bu transparan elbisesi de tam not alıyor benden.


Son olarak oyuncu Erin Wasson'un uzun kollu mini transparan elbisesini paylaşıyorum sizinle. Vücuduna güvenen sarıyor kendini bu trendle. Sizin favori ya da favorileriniz hangisi? Siz transparan detayı en çok hangi ünlüye yakıştırdınız? Söylemeden geçmeyin canlarım....
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT