Son Dakika!

21.08.2013

Haftanın En Güzel Elbiseleri

Bunu Paylaş :
Bu haftanın en güzel elbiseleri benim için mini olanlar oldu. Ünlülerin çeşitli etkinliklerde giydiği mini elbiseler gerçekten de görülmeye değer. Beyaz yine revaçta olan renkler arasında, bununla birlikte çiçek desenli mini elbiseler de bu hafta ünlüler tarafından en çok tercih edilen stillerden biri oldu. Sizlerin de böylesi güzel parçaları görmeniz beni mutlu edecek, mutlaka görüşlerinizi benimle paylaşın. 


Yaz sezonunun bunaltıcı havalarında sizlere de ilham kaynağı olacak miniler ünlülerle birlikte çok daha şık görünüyor. Her ne kadar yazın favori rengi beyaz olsa da, ben en çok David Jones tasarımı olan leopoar desenli mini elbiseyi sevdim. Bu yılın trendlerinden olan sarı leoparlar, 2014 ilkbahar yaz sezonunda yerini siyah-beyaz leoparlara bırakacak gibi görünüyor. Bakalım, siz en çok hangisini beğeneceksiniz.?


Belki bu yazın en güzel beyaz renkli mini elbisesi olabilir bu. Oldukça zarif bir görünüme sahip, istediğim her türlü davette, ofiste ve günlük olarak kullanabilirim. Tercihiniz sadelikten yanaysa bunu tam size göre.


Ünlü oyuncu Bella Thorne'nin giydiği bu çiçek desenli elbise oldukça iyi kombinlenmiş. Su yeşili zarif bir topuklu ayakkabı ise kombinin en güzel eklemesi olmuş. Şüphesiz böyle bir kıyafete gidecek saç rengi de sarı olur.


Bu yaz sarı leoparlar trend ancak önümüzdeki yıl siyah-beyaz leopar deseni gerçekten de çok konuşulacak. İşte, şimdiden buna güzel bir bir mini leopar elbise örneği. Çanta ve ayakkabının elbiseyle olan uyumu da fazla söze gerek bırakmıyor.


Güzel oyuncu Christa B Allen ise, tercihini düz pembe bir elbiseden yana kullanmış. Ayakkabı benim hoşuma gitmese de çanta gayet şık görünüyor. Saçların da düz olması kombini tümüyle sadelikten yana tutmuş.


Ünlüler bu hafta tümüyle minilerden yana. Şık bir elbise de ünlü oyuncu Eliza Dushku'dan geliyor. Zarif, kadınsı topuklu ayakkabısı ile objektiflerin karşısına geçen Eliza Dushku iyi bir puanı hak ediyor.


Kırmızı halıda ünlülerin en çok tercih ettiği renk kırmızıydı. Hatta ben bunu "Kırmızı halıya kırmızı yakışır!" şeklinde bir başlıkya yazmıştım. Carly Craig de çok şık bir mini kırmızı elbiseyle bizleri selamlıyor. Beyaz aktarımlı küçük, minicik ayakkabısı da elbiseyi tamamlayan en önemli ayrıntılardan olmuş.


Kemer detaylı elbise ve çılgın bir ayakkabı. İşte bu tam Jeanette Biedermann'a göre bir kombin olmuş. Hanım hanımcık işte, daha ne olsun ki?


Bu derece renkli iç açıcı bir elbise de daha yoktur sanırım. Çiçek desenlerin büyük olması, ters simetrik görüntülerle karşımızda durması, alt etek kısmının fırfırlı olması Maia Mitchell'ı mükemmel ötesi bir güzelliğe taşımış.


Yine beyaz, yine sadelik ve saflık, yine duruluk. İnce kemerli bu beyaz mini elbise görmeye değer, tüm bunlar arasında sizin favorinizin bu olacağı kanısındayım. Nana Meriwether güzel dalgalı saçlarıyla gülümserken, elbisesi bize çok şey anlatıyor gibi.


Her biri birbirinden güzel, şimdi ben diyeceğim ki bu favorim işte, siz de ya az önce şu favorim demiştin, ne kadar değişken bir yapın var senin. Aynen öyle, güzeller güzeli bu David Jones tasarımı grafik desenli mini elbise. Orta büyüklükte siyah puantiyeli beyaz bir çanta ve çok şeker bir ayakkabı. Harika!!


Askılı elbiseler hep dikkatimi çekmiştir, daha rahat oluyorlar. Oyuncu Amanda Seyfried'in Los Angeles'da yapılan Lovelace film galasında giydiği parlak mini elbise de sezon trendlerinden biraz uzak olsa da yine de iyi puan alıyor benden.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT