Son Dakika!

25.08.2013

Oscar Ödül Töreni'nde Giyilen Elbiseler

Bunu Paylaş :
Her yıl düzenlenen ve belki de her yılın en önemli ödül törenlerinden biri olarak gösterilen, bununla da kalmayıp yılın en öenmli kırmızı halıları arasında da yerini alan Oscar Ödül Törenleri son zamanlarda katılımcı ünlülerin giydiği elbiselerle gündeme geliyor. 2013 Oscar Ödül Törenleri bir yandan sahiplerini bulurken, diğer yandan da ünlülerin giydiği bu harika elbiseler göz alıyor. 


Her zamanki gibi kaotik bir ortamdan hayatımıza fırlayarak giren bu kırmızı halı trendi, bu sefer birbirinden özel kıyafetleriyle ünlülerin en cesur pozlarına yer verdi. Tabi beğenilenlerin yanı sıra rüküş seçilenler de yok değil. Her derginin, her ünlü modacının ve blog yazarının bu konuda hazırladıkları listeler de birbirinden farklı oluyor haliyle. Ben liste oluşturmak istemedim bu yüzden, yanlış anlaşılmalara yol açmamak için.

İşte, 2013 Oscar Ödül Töreni'nde Ünlülerin Giydiği Elbiseler


Jennifer Lawrence, Oscar Ödül Töreni'nin bu yıl en çok konuşulan, hakkında en çok tweet atılan ismi olmuştu. Silver Linings Playbook performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne de alan Lawrence, geceye katılırken giydiği bu harika elbisesiyle resmen yer yerinden oynamıştı. Dior Couture elbisesi ile objektiflere poz verirken işte böyle gülümsüyordu.


Altın Küre ve Grammy Ödül Törenlerinde aldığı zaferlerinin ardından hiç hız kesmeden başarıdan başarıya koşan Jennifer Aniston, oldukça klasik ancak tam da kırmızı halıya yakışan bu Valentino elbisesiyle göz alıcıydı. Eee, ne demiştik; "Bu sene kırmızı halıya kırmızı yakışacak!"


Bu fütüristik tuvaletiyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Naomi Watts de gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. 


Maria Menounos, Romona Keveza imzalı fuşya straplez elbisesi, retro saçı ve makyajıyla rengin üstesinden en iyi gelenlerden…


Valentino elbisesiyle birlikte kusursuz bir görünüm yakalamayı başaran Samantah Barks, göğüs dekoltesiyle yürek hoplatmıştı.


Salma Hayek geceye Alexander McQueen tasarımı bir siyah elbise ile katılmıştı. Etiketli kadife bir tarzda olan bu kıyafetiyle Salma da gerçekten dikkat çekici isimler arasında yer alıyordu.

Bu liste uzayıp gidecek, zamanla yenilerini ekleyeceğim. Şimdilik benden bu kadar :)
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT