Son Dakika!

26.08.2013

En Moda Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bugün oturup sizlere güzel bir dosya daha hazırlamak istiyorum. Bu yaz ünlülerin sokakta giydiği elbiseleri derleyerek bunları en moda elbise modelleri başlığı altında yayınlayacağım. Miroslava Duma, Eva Mendes, Diana Kruger gibi dünyanın en ünlü isimlerinin yer aldığı listemde bakın hangi tarz elbiseler giyilmiş?


İlk olarak Miroslava Duma ile başlayalım isterseniz ya da ister isteyin ister istemeyin ben yine de kendisiyle başlayacağım, çünkü muhteşemm bir tarzı var Miroslava'nın. Ne giyse yakışıyor dediğimiz kadınlar olur ya, işte bu da aynen bu kişilerden. Daha doğrusu ne giyeceğini biliyor demek çok daha mantıklı olacak sanırım. Minyon vücudu, şeker mi şeker yüzüyle güzelliği de dillere destan. O bir aksesuar düşkünü, moda hastası, başarılı bir stil sahibi.

Miroslava Duma'nın Giydiği Elbiseler


Kalem elbise trendi ve çizgi trendi deyince aklıma ilk gelen isimlerdendir Miroslava. Çünkü giydiği bu çizgili elbise son zamanlarda hiç çıkmıyor aklımdan, kitabını yazmış bu kombinle OK Magazine, Tatler, Glamour gibi uluslararası dergilerin freelance yazarlığını yapan Duma. Ayakkabılar ve onun içine giydiği çoraplar, kızım gerçekten de mükemmelsin sen!


Böylesi renkli bir elbiseyi taşıyabilecek başka hangi isim biliyorsunuz? Muhteşem bir kombin, kombinde yer alan şık ve zarif bir kolye. Bu derece renge bürünüp böylesi bir sadeliğe sahip olmak her yiğidin harcı değildir haa!


Ceket yine omuzda! Trend demiştim size değil mi, omuzda asılı duran ceketler elbiselerin üzerinde daha iyi olacak diye. Bu arada ayakkabı ve bileziklere de dikkatlice bakmanızı öneriyorum.

Eva Mendes'in Giydiği Elbiseler


Net olarak ifade etmem gerekirse, Eva gerçekten de cıvıl cıvıl bir karaktere sahip. Hayatı da, giydiği kıyafetler de hep rengarenk! Her zaman fresh görünmekten yana olduğunu ifade eden Eva, rengarenk çiçek desenli elbiseleriyle bu amacını başarmış gibi görünüyor. Güneş gözlükleri ve sandaletleri de gayet yerinde bir karar olmuş.


Ona ne yakışmıyor ki? Beyaz desek en güzeli onda. Esmer teni beyazla muhteşem bir uyum sağlamış. Üzerine sıkı sıkıya yapışan bu beyaz elbisesiyle seksi oyuncu vücut kıvrımlarını da çok iyi kullanmayı başarıyor. Aksesuarlarına da laf yok benden...

Diana Kruger'in Giydiği Elbiseler


Bu yılın çizgi trendine Diana da ayak uyduruyor. Mavi çizgili olan bu elbisesi kırmızı kemeri ve muhteşem neon sarısı ayakkabısıyla çok iyi kombinlemeyi başarmış. Tam da bu yazın en iyileri listesinde yer alacak bir kombin diyebilirim.


Kabarık etekli bir elbise ile bazen hem romantik hem de kovboy tarzında bir hava ile Diana karşımızda. Gerçekten de tam bir stil sahibi görünümünde. Ayakkabı ve çanta burada da en dikkat çeken detaylar arasında.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT