Son Dakika!

28.08.2013

MTV Müzik Ödülleri Kırmızı Halı

Bunu Paylaş :
Dün şöyle bir göz atmıştık MTV Müzik Ödülleri'nde giyilen elbiselere. Bugün daha detaylıca ele almaya ne dersiniz? Müziğin en iyilerinin ödüllendirildiği bir gecede sizce giyilen elbiseler nasıl olur? Cevap vermenize gerek yok, dünyanın en ünlü isimleri sizin yerinize zaten kırmızı halıda cevapladılar bu soruyu. Çok çok farklı kıyafetler, şaşırtacak tasarımlar söz konusu. Ben hayretler içindeyim canım, bir de siz göz atın!


JOAN SMALLS – VICTOR & ROLF

Muhteşem bir şov sergilendi o gece. Günün en şık isimleri de kırmızı halı üzerinde her zamankinden çok daha fazla göz doldurdu. Binlerce dolarlık kıyafetler, çok çok özel tasarımlar. Bayılmamak elde değil ki...

Bu sene couture parçalar moda demiştim, MTV Müzik Ödülleri Kırmızı Halı üzerinde en cesur, etkileyici parçayı giyen isim olan Selana Gomez, Atalier Versace seçimiyle en iyiler listemdeki yerini aldı bile. İkinci olarak yine cesaret dolu bir seçimle karşımıza çıkan Ciara, Givenchy couture ile listedeki yerini kimseye kaptırmadı. 


CIARA – GIVENCHY COUTURE

Eh, en güzelleri, göz dolduran şıklıklarıyla en etkileyici isimleri konuştuk.. Böyle bir organizasyon olur da, bu organizasyonun rüküşleri olmaz mı? Gecenin en vasat ismi Miley Cyrus idi. Dolce & Gabbana elbisesi ve saçlarıyla bana göre MTV Müzik Ödülleri'nde kırmızı halıdaki kötü tercihleri yapanlar arasında yer aldı.  Katty Perry leopar tercihli elbisesi ve Lady Gaga tercihi vasatlar arasına girdi.


SELAN GOMEZ – ATALIER VERSACE


SHAILENE WOODLEY – EMILIO PUCCI


MILEY CYRUS – DOLCE & GABBANA


LADY GAGA -PRABAL GURUNG


KATTY PERRY – EMANUEL UNGARO


JILLIEN ROSE REED – THREE FLOOR


IGGY AZALEA – EMILIO PUCCI


HOLAND RODEN – NAEEM KHAN


ERIN WASSON – ALEXANDRE VOUTHIER


ELLIE GOULDING – FURNE ONE  AMATO
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT