Son Dakika!

27.07.2013

2013 Parti Elbiseleri

Bunu Paylaş :
Parti elbiseleri ve markaların yeni sezon koleksiyonlarını bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. 2013 Parti elbiseleri içinden en ideal renkleri ve modelleri sizler için resimlerle birlikte galerimize ekledik. 


Marka reyonlarını incelerken yeni sezon parti  elbiseleri içinde çok şık modellerle yeni yepyeni tasarımlarla karşılaştım. Özel gecelerde ve eğlenceli parti ya da benzeri etkinliklerde giyebileceğiniz 2013 yılının en popüler parti elbisesi modellerini mutlaka incelemelisiniz.

Bu modeller arasından doğru seçimi yapmak için öncelikle ten renginizle uyumlu modeli ve vücut tipinize en uygun tasarımı seçmeniz gerekmektedir. 2013 parti elbise modelleri ile uyumlu kombinler oluşturarak dikkat çekebilir gecenin yıldızı olabilirsiniz.




Partilerde zaten bir çok bayan dikkat çekmek için renkli ve ışıltılı tasarımları tercih etmiyor mu? 2013 parti elbisesi tercihlerinizi doğru yaptığınız sürece o özel geceler de göz alıcı görünebilirsiniz. Parti elbiseleri 2013 yılında markaların elbise reyonlarında özenle hazırlanıp sergileniyor.

Doğru modeli seçmek de son derece önemlidir. 2013 modasını yansıtan parti elbiselerinde yılın trendleri daha çok payetli elbiseler, mini kloş  elbiseler, dekolteli veya asimetrik modellerle dikkat çeken parti elbiseleri bu sezon son derece popüler. Dantelli, desenli modeller, şifon kumaşlar, payetli elbise modelleri en çok tercih edilen parti elbise modellerinden.




Bu sezon ayrıca barok desenli parti elbisesi modelleri de sık tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu yılın iddialı parti elbiselerinde öne çıkan renkler mavi, mor, kırmızı, pembe ve yeşil gibi canlı renkler sıkça kullanılmış. 2013 parti elbise modelleri son derece şık ve iddialı modellerden oluşuyor. Mini modellerin parti elbiselerinde çoğunlukta olduğunu belirtmek isterim uzun elbiseleri daha çok şık davetlerde tercih ediliyor. Ancak biraz günlük ve spor uzun elbiseleri de partilerde kullanalirsiniz. Örneğin straplez ve askılı modelleri.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT