Son Dakika!

27.07.2013

İpekyol 2013 Bluz Modelleri

Bunu Paylaş :
İpekyol sezonun bluz modasını yine kendi stilinde oldukça başarılı bir biçimde yorumlamış. Modern ve oryantal çizgileri, şık desenleriyle birleştiren İpekyol günlük ve işte giyebileceğiniz veya gecelerde tercih edebileceğiniz oldukça geniş 2013 bluz modelleri koleksiyonuna sahip.



Bluz modellerinde kullanılan modern kesimler de rahat ve şık görünüm ön planda tutulmuş. Farklı markaların bluz modellerini incelediğimiz de İpekyol bluz modellerinin özgün ve kendine has çizgileri ve desenleri ile göz kamaştırıyor.

Bluzların özellikle yaka kısımlarında kullanılan farklı detaylar oldukça harika dik yakalı, hakim yaka, geniş ve dar yakalı modeller son derece öne çıkıyor. Ayrıca dantel detaylı bluz modelleri de farklı ve şık görünüm olarak ön plana çıkıyor.



Modern tarzda bluz arayanlar için desenli bluz modelleri, kolsuz modeller, işlemeli şık bluz modellerine İpekyol bluz modelleri 2013 koleksiyonunda ulaşabilirsiniz. Ayrıca trasnparan bluz modelleri de bu koleksiyonda yer alan modeller arasında. Fiyatlar 100 TL ile 170 TL arasında değişiyor. 2013 İpekyol bluz modelleri mağazalar da ve alışveriş sitelerinde bayanlar tarafından sıkça aranıyor. 

İpekyol 2013 bluz modelleri tasarımlarını farklı bir stilde oluşturuyor.Son derece özgün ve İpekyol’un klasik çizgisi  dışına çıkmadan oluşturduğu bluz modelleri her sezon yeni modelleri ile butiklere ekleniyor.  Bu yıl da İpekyol bluz modelleri oldukça takip ediliyor ve bayanlar tarafından aranan modeller arasında yer alıyor.



İncelediğimiz bir çok tasarım daha çok yaz aylarında tercih edilebilecek yazlık modellerden oluşuyor. Yine sezon bluz modelleri koleksiyonunda kolsuz tasarımları yoğun olarak kullanmış. İpekyol bluz modelleri arasında en çok kullanılan renkler beyaz, siyah, pembe ve sarı modeller ön planda kullanılmış. 

Sizler için seçtiğimiz ve galerimize eklediğimiz son derece şık 2013 İpekyol bluz modelleri koleksiyonunu mutlaka incelemenizi ve alışverişe o şekilde çıkmanızı öneriyoruz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT