Son Dakika!

27.07.2013

2013 Pembe Abiye Modelleri

Bunu Paylaş :
Abiye modelleri hem genç hem de yetişkin bayanların özellikle yaz aylarında oldukça ihtiyaç duydukları kıyafetlerin başında geliyor. Özellikle yaz mevsiminde düğün, kokteyller, nişan, mezuniyet gecelerinde abiye elbiseleri sıkça tercih edebilirsiniz. 



Son derece ilgi çeken düğün, nişan gibi günlerde ve partilerde ayrıca iş yemeklerinde bu güzel abiyelerle boy göstererek bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 2013 yılının abiye modasında öne çıkan renklerden biri de pembedir.

Yaz aylar da canlı ve cıvıl cıvıl bir renk olarak pembe sizin daha genç ve enerjik görünmenize yardımcı olur. Pembe abiye modelleri içinde kadınlar daha açık renklere yani pudra pembesi gibi tonlara yönelir iken. Gece şık davetlerde ve eğlenceli mekanlarda  tercih edebileceğiniz Pembe abiye elbise modelleri ile daha çekici olabilirsiniz. 



2013 pembe abiye modelleri arasında en çok pembe mini abiyelerdir. Özellikle genç kızlar tarafından son derece tercih edilen pembe mini abiye modelleri hem şık olmaları hem de yaz ayların da koyu renkler yerine canlı ve açık renkleri tercih etmemizden dolayı en sık tercih edilen renklerdendir. 

Açık alanlarda ve kapalı mekanlarda rahatça giyebileceğiniz pembe abiye modellerinde farklı detaylarda oldukça ön plana çıkıyor. Pembe abiye modelleri 2013 yılında öne çıkan markların koleksiyonlarından seçtiğimiz modellerle galerimizde görebilirsiniz.



En popüler pembe abiyeler bu sezon mini, şifon etekli ya da önü kısa arkası uzun abiyeler olarak karşımıza çıkıyor.  Sıradanlıktan  kurtulmak isteyen bayanlar daha süslü ve abartılı abiyelere yönelirken sizde bu pembe abiye modelleri ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Modası geçmeyen renklerden olan pembe abiye modelleri 2013 sezonunda sık tercih edilen davetlerin vazgeçilmez abiye renklerinden. Bu yılın pembe abiye modasında daha çok sırt dekolteli tasarımlar ve şifon kumaşlı abiye modelleri oldukça dikkat çekiyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT