Son Dakika!

27.07.2013

Deri Ceket Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Bahar da vazgeçilmez olan deri ceket modelleri kadın erkek hepimizin dikkatini çekiyor. Yapılan araştırmalarda hem spor hem de klasik bir giyim havası veren deri ceket kişilerin kendine güvenini arttırmakla kalmayıp, çevresi tarafından farklı bir tutumla yaklaşılmasına sebep oluyor. Bay bayan ayırt etmeden herkesin dolabında bulunması gerektiğini de dip not olarak belirtmişler.


Genellikle daha çok erkeklerin üzerinde gördüğümüz siyah deri ceket modelleri aslında sadece erkeklere özgü olmamalı. Bayanların genel bir yanlışı olarak siyah rengi deri cekette tercih etmemeleri ilk sırada sayabiliriz. Yalnızca rock müziği seven bayanlar siyah deri ceket giyiyormuş gibisinden bir düşünce oluşmuş olsa da bu durumun gerçeği yansıtmadığını hatırlatmamız gerekiyor. Bayan giyimde şimdiye kadar yapılan tasarımlar arasında siyah rengin pek fazla kullanılmamış olması da bu bilgi kirliliğine çanak tutmuş. Kahverengi deri ceket modelleri tasarımlarını daha çok tercih eden hanımlar için siyah deri ceketlerden kaçmamalarını gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.




Tabi ki şu dönemde yazın gelmesi ile satışları bir hayli düşen deri ceket satıcı firmaları tüketiciyi cezbeden fiyatlar ile piyasasını canlı tutmaya çalışacaktır. Deri ceket 2013 deyince aklınızda kalan ya da daha önceden beğendiğiniz bir model varsa şimdi tam da gidip alma zamanı. Sezonunda alacağınız fiyatın neredeyse yarısından daha da uygun fiyatlara bulabileceğiniz deri ceket modelleri için biraz vakit harcamak akıllıca olacaktır. Sezon indirimlerinden faydalanmak gerekiyor. Hele hele önümüzde ki baharda deri ceket tasarımlarının son iki yılın modasını takip edeceğini öğrendikten sonra yeni ürünlerin çıkmasını beklemek şart değil. Eğer içiniz demode olma konusunda yine de rahat değil ise modası asla geçmeyen ve her zaman en moda deri ceket tasarımlarından bir seçim yapabilirsiniz.



Her ne kadar erkekler için renk seçenekleri fazla olmasa da, bayanlar için bir çok farklı pastel tonlarda üretimi yapılan deri ceketler içinden gardırobunuza size en uygun olanı alıp koyun. 2013 deri ceket modellerinin aslında geçtiğimiz senenin modasını takip edeceğini sakın unutmayın. İşte geçtiğimiz sene trend olan deri ceket modelleri…
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT