Son Dakika!

29.08.2013

2013 Yaz Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu yılın yaz aylarını da yavaş yavaş tüketme telaşı içine girdik. Şunun şurasında ne kaldı ki zaten? O çok sevdiğimiz rengarenk kıyafetlere, aksesuarlara ufaktan hoşçakal demeye hazırlanıyoruz. Böyle bir zamanda sizlere bu yazın en iyi elbise modelleri ile ilgili küçük bir dosya hazırlamak istedim. Bakalım beğenecek misiniz?


Bu yaz aylarında öyle sanıyorum ki, hepimizin ortak bir noktası da elbise giymek. Bu parçalardan asla vazgeçemiyoruz. Rahatlık bir yandan, şıklık diğer yandan etkilemeye devam ediyor bizleri. Bu yaz sezonunda moda trendleri her ne kadar beyaz ve siyah üzerinde hakimiyet kurmuş olsa da, bana soracak olursanız  mint yeşiller, neonlar, tropikal etkiler, floral ve geometrik desenler, metalikler ve danteller ile birlikte hızını kesmeden, sürekli olarak büyümeye devam ediyor.


Böylesi sıcak ve ateşli günlerde, sürekli davetlere katılacağımız zamanlarda yazlık elbiselerimizi giyerek atıyoruz kendimizi sokağa. Sonra takı ve aksesuarlarımızı da elbiselerimizle en iyi şekilde kombinlemenin yollarını arayıp sokakları adeta podyuma çevirmeyi başarıyoruz. Bu yazın en güzel yanlarından biri de, sıcak günlere inat gündüz vakti sandaletlerimiz ya da spor ayakkabılarımızla her zaman bir hayat kurtarıcım olarak gördüğüm elbiselerimi, geceleyin katılacağım bir etkinlik ya da partide olabildiğince şık bir topuklu ayakkabı ile kombinleyebildik.


Şimdi genel bir değerlendirme yaptıktan sonra, 2013 yaz sezonunun en çok konuşulan 10 elbise modeli hakkında konuşmaya ne dersiniz? Bence hiç bir sakıncası yok canlarım.

2013 Yazının En İyi 10 Elbise Modeli!


Siyah Mini Elbise

Yıllardan beri yaz aylarında elbise deyince akla ilk gelen renklerin başında her ne kadar beyaz gelse de, bu sezon işler biraz değişti gibi geliyor bana. Trendler, değişen ve gelişen teknoloji, aksesuar trendleriyle birlikte karşımıza çıkan siyah elbiseler bu yazın en iyileri arasında.


Pembe Elbiseler

Bu yaz sezonunun en güzel, en tatlı rengi hangisi diye soracak olursanız, cevabım bir saniye bile düşünmeden "pembe" olacaktır. Neon renklerden pastel tonlarına kadar pembenin yüzlerce tonu hayatımızı sarmış durumda canlarım.


Cut-out Elbiseler

Çekici ve şık görüntüsüyle, dünyanın en ünlü isimlerinin bile severek takip ettiği ve benim de çok severek kullandığım harika bir trend olan cut-out bu yaz elbiselere çok yakıştı gerçekten


Ceket Elbiseler

Her ne kadar dünyanın önde gelen isimleri tarafından pek sık kullanılmasa da ceket elbiseler bu yaz benim çok hoşuma gitti. Şık aksesuarlarla kombinlendiğinde muhteşem bir görünüm kazandırıyor, ünlülere bakıp aldanmayın yani, beni dinleyin siz.


Geometrik Desenli Elbiseler

Bu yaz sezonunda daha en başından hit olacak bir trend olarak gördüğüm geometrik desenler, elbiseleri süslemeyi başarıyor. Şık bir topuklu ayakkabı ve güneş gözlüğü ile harika bir kombin olmuş. Bu elbiseye gerçekten de dakikalarca bakabilirim.


Maxi Elbiseler

Elbise deyince sadece kısa olanlarından bahsedecek değiliz ya. Bir nevi aklımıza ilk gelen de aslına bakarsanız uzun elbiseler olsa gerek. Her yaz olduğu gibi bu yaz da  ince askılı, maxi elbise modelleri en çok sevilenler arasında.


Spor Elbiseler

Rahatlık deyince aklıma gelen ilk model olsa gerek spor elbiseler. Kavurucu yaz sıcaklarından biraz olsun kurtulmak ve daha rahat bir giyim tarzı oluşturmak istiyorsanız kendinize, bu tam size göre! İster plaja inerken, ister alışverişe çıkarken gündüzlerin hayat kurtarıcısı pamuklu, salaş, spor elbiseler.


Floral Desenli Elbiseler

Yaz aylarının coşkusu ancak floral desenler ile çıkar gibi geliyor bana. Henüz vaktiniz varken bu trendi denemeden yaz sezonuna noktayı koymayın. Aksi halde çok üzülürsünüz.


Sırt Dekolteli Elbiseler

Hem seksi, hem şık, hem etkileyici hem de farklı! İşte sırt dekolteli elbiseleri benim için bu kadar eğlenceli kılan faktörler bunlardı. Hem gece giyimi için hem de gündüz giyimi için yaratılmış olan sırt dekolteli elbiseler, bu yazın en hit trendlerinden biri. Olabildiğince zarif görünmenizi sağlayacak, bir o kadar da şıklık katacak mükemmel bir etken diyebilirim. Denemeden yaza hoşçakal demeyin lütfen.


Dantel Elbiseler

İşte benim favorim, işte benim sevgilim, işte benim elbisem! Dantel detaylar bu yaz ortalığı kasıp kavurdu. Her yerde, her köşede aklınıza gelebilecek her mekanda, etkinlikte dantel elbiseleri görmek mümkündü. Ben özellikle mini elbiselerde danteli çok seviyorum. Bütün trendler bir yana bu dantel trendi bir yana, bence her kadının dolabında bulunması gereken en önemli elbise trendi budur arkadaş.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT