Son Dakika!

6.08.2013

Beyaz Elbise Nasıl Giyinilir, Nelerle Kombinlenir?

Bunu Paylaş :
Her kadın baharın gelişini simgeleyen beyaz çiçekleri ağaçlarda gördüğünde mutlaka bir heyecan duyar. Bilirsiniz, beyaz bir bakıma bahar mevsiminin müjdecisi olan nadir tonlardan biridir; tatlıdır, heyecanlı ve tutku doludur, tazedir ve yenilenmeyi simgeler. Beyaz elbise nasıl giyilir sorumuza yanıt aramaya çalışırken şunun altını çizmek istiyorum, beyazdan korkmayın çünkü beyazla kombin oluşturmak diğer renklere oranla çok daha kolaydır. 


Neden beyazla kombin yapmak daha kolay? Çünkü beyazın açık ve ağırlığı olmayan, yumuşak bir yanı var. Onun ruhunda sadelik var, işte bu yüzden beyaz elbiseyle etkileyici bir kombin yaratmak istiyorsanız, hiç ama hiç zorlanmayacağınızı söylemem gerekiyor. 

Ha, unutmadan size güzel bir sır vereyim; "eğer iyi bir renk kombini yapmak istiyorsanız, ilk önce seçeceğiniz renklerden birine kesinlikle öncelik tanımanız gerekiyor yani başrol vermeniz gerekiyor canlarım." Unutmayın, başrol oyuncumuz kendini en çok gösteren renk olacak şekilde kombinde yer edinmeli. Eğer, beyaz ve siyah gibi nötr tonların yanı sıra, diğer tonları da kombine dahil etmek istiyorsanız, kontrastları ve akraba renklerin etkisini yeniden, yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Yani kombininizde yer vereceğiniz iki farklı renk, birbirleriyle küs olmamalı, anladınız umarım. İşte, burada bir önemli sır daha vereceğim; beyaz her rengi kabul ediyor, yani bir diğer söyleyişle, beyaz hiç bir zaman diğer renklerle küsmez!


İşte, bu yaz elbise senaryomuzda başrolü vereceğimiz renk, beyaz! Bırakın, oynasın rolünü bu sade, temiz, yürekli ve tutkulu renk. Siz sadece üzerinize düşeni yapın ve küçük eklemelerle mükemmel kombinler yaratmanın keyfini çıkarın. Beyaz giymeden önce şunu bilmeniz gerekiyor; üzerine ekleyeceğiniz her parça önemlidir çünkü onlar, koyuluk oranlarına göre dikkat merkezi olmayı kolaylıkla başarma yetisine sahiptir.


Mesela, çevrenizdeki insanların tüm dikkatlerini boynunuz ya da göğüs bölgenize çekmek istiyorsanız, beyaz elbisenizle birlikte boynunuza şık ve şirin bir aksesuar ya da benzeri bir detay, bunu başarmanızı rahatlıkla sağlayacaktır. Aslına bakarsanız bu bir avantaj, ancaaaak, akıllıca kullanılırsa... Yani  eğer kalın bir beliniz varsa beyaz bir elbise üzerine kullanacağınız renk etkisi olan bir kemer dikkatleri belinize toplayacak ve buda başarılı bir kombin olmaktan çok sizi itici gösterecektir.
Bunu Paylaş :

2 yorum:

  1. tavsiyelerini dikkate alacağım, çok güzel paylaşım olmuş, teşekkürler :))

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT