Son Dakika!

6.08.2013

2013 Fırfırlı Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bizler bir yandan bu yazın en gözde parçalarını toplamaya çalışıyoruz diğer yandan da sezonun en ciddi trendlerinden biri olan 1970'li yıllardan fırlayarak kıyafetlerimizi işgal eden, olabildiğince kadınsı, bir kadar da romantik ve çılgın "fırfır" modası yeniden hiç beklenmedik şekilde hayatımıza giriyor. Bu yaz elbiselere renkler kadar fırfırların da damga vurduğunu biliyor muydunuz?

elbise modelleri

Neyse, lafı fazla uzatmaya gerek yok. Takipçilerimin bu trenden de mahrum kalmasını istemeyerek fırfır trendinde önem verdiğim, çok sevdiğim birkaç parçayı sizlere hemen sunayım. Bakalım, benim beğendiklerim hakkında siz ne düşüneceksiniz?



Vücudunuzu tamamen saracak olan, alt etek kısmı fırfırlı olan bu elbisenin bende bıraktığı en önemli silueti, etkileyici ve tatlı mı tatlı desenleri. Göğüs üstünün açık olması, elbiseyle kombinleyebileceğiniz şık bir kolyeyi rahatlıkla takmanıza izin veriyor. Fit bir vücut, beyaz bir ten ve bu elbise... İşte, denklem bu kadar basit. Tam yaz havasında, fıstık gibi bir seçim...


Nar çiçeği rengini bu yaz sokaklarda görmeye hazır olun diye uyarmıştım sizi. Sezonun en moda renklerinden biri kendileri. Fırfırlı elbise modeli ile birleşince ortaya böylesi hoş, çekici bir izlenim bırakıyor. Tüm bunlara ek olarak bir de bel kısmında bulunan dantel detayı, bu elbisede 2013 yaz sezonun tüm trendlerinin var olduğunu gösteriyor. E, malum; hal böyle olunca da ortaya resmen bir eser çıkmış oluyor. Şık olmak ve güzel görünmek için önünüzdeki tüm engeller bu narçiçeği rengindeki mini elbiseyle ortadan kalkıyor.


Yok, narçiçeği tonları bana göre değil, bana biraz daha soft bir renk lazım diyorsanız, buyurun bakalım. Sizin için bu elbisenin aynısının açık kahve tonlarındaki modelini de buldum. Bir öncekinde olduğu gibi bu elbisenin de bel kısmında dantel detay mevcut.


Tamam fırfırlı olsun dedik ama, bu kadar da iri fırfırlı olsun demedik canım, diyorsanız sezonun diğer göz bebeklerinden biri olan daha naif fırfırlı bir elbiseyi tavsiye edeceğim sizlere. Sanırım buna da hayır diyemezsiniz, öyle değil mi?


Fırfırlı kıyafetlerden kaçış yok, elbiseden sıkıldım biraz da tunik önerisinde bulun diyenlerinizi duyar gibiyim. Bu sefer de dantel ve tüllerle buluşan fırfırlı bir tunik modeli sizler için geliyor. Buz mavisi ve pudra renginde olan bu tunikler, ister deniz kenarında isterseniz de günlük hayatınızın en önemli anlarında elbise olarak kullanabilirsiniz...


Tunik ve ayakkabı, gerçekten muhteşem bir ikili olmuşlar. Kolyenin de hakkını verelim. Devam ediyoruz, bekleme yapmadan...


Parti elbisesi olsun ama, fırfırlı olsun, mu dedi birileri? İşte lacivert ve beyaz, iki farklı rengin aynı elbisedeki görünümü. Bu yaz sezonunun en çok konuşulan rengi beyaz, biliyorsunuz. Bu trend hafif fırfır detayı ile buluşunca bakın ortaya neler çıkıyor? 


Etek uçlarında kocaman kocaman fırfırlar, pileler ve yılın trendi floral desenlerin bir araya geldiği en güzel elbiselerden biri. Hem de beyaz, e daha ne olsun?


Elbisemde detay olsun diyorsanız, işte tam size göre. Ayakkabının güzelliğine bakın bir de. Neyse, ayakkabıyı geçelim ve elbiseye gelelim. Halat kemer ve dantel yaka detayı ile 2013 yaz sezonunun fırfırları elbisenin alt kısımlarında birleşince ortaya böyle dakikalarca bakılacak bir elbise çıkmış...


Ay, ay, ay... Uçuş uçuş, mükemmel renklerin bir araya geldiği harika bir elbise daha. Cep detayı dikkatlerden kaçmazken, dantel ve beyazın bütünleşik durumu bu elbiseye hayat vermiş. Kesinlikle en beğendim elbise diyebilirim, bunu mutlaka bulmalıyım ve almalıyım, bence siz de öyle yapmalısınız.


Ve geldik sona. Lacivert'in en güzel tonu fırfırla buluşunca, assolistler en son çıkar misali bu şık elbiseyi de sona ayırdım. Narçiçeğinin ardından lacivert de yine yaptı yapacağını. Yaka detaylarından başlayarak, aşağıya kadar inen fırfır detaylarıyla süslenen bu elbise birçok kadının hayalini kurduğu model diyebilirim.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT