Son Dakika!

6.08.2013

Amy Adams'ın Kırmızı Halı Elbiseleri

Bunu Paylaş :
Catch Me If You Can filmiyle Hollywood'a giriş yapan Amy Adams, geçtiğimiz Haziran ayında vizyona giren Man of Steel'le yeniden gündeme gelmişti. The Master, The Fighter, Enchanted, Doubt ve Junebug gibi harika filmlerde çok iyi performans sergileyen Amy, 4 Oscar, 4 Altın Küre adaylığı ile dillerden düşmüyor. 

ünlüler elbise

Sadece filmlerde gösterdiği başarısı ile mi konuşuluyor? Tabi ki hayır! Bu filmlerin galasında kırmızı halı üzerinde giydiği elbiseleriyle de adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu mesleğinin yanı sıra kadınsı tarzıyla da tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Kızıl saçlarının verdiği avantajı çok iyi kullanan aktris, retro saç modelleri ile oldukça güzel görünüyor. Makyajda da abartıdan kaçınan Amy, kabarık eteklerinin yanı sıra deniz kızı modeli elbiseleriyle de kırmızı halının en sevilen isimlerinden oluyor. 


Amy Adams'ın belki de kırmızı halı üzerinde giydiği en nadir ve en çok konuşulan elbisesi bu. Valentino Couture imzalı bu elbise gerçekten de görmeye değer. Saçlarını toplaması, yüz hatlarını ön plana çıkarması da en şık olması yolundaki tüm engelleri açmış gibi.


Tam bir deniz kızı gibi değil mi? Amy'nin bu deniz kızı modeli elbisesi de çok konuşulanlar arasındaydı. Nina Ricci'nin imzasını taşıyan bu siyah elbise Amy'nin özgürlüğünü ve kadınsı ruhunu ortaya koyuyor.


Bu yazın desenli elbise trendlerini biliyoruz da böylesi güzel bir desenliyi hiç bilmiyormuşuz meğer. Adına ve güzelliğine yakışır bir tercih yapan Amy, kendine olan feminen güveni de ortaya çıkarmayı başardığı bu elbisesiyle karşınızda...


Oscar de la Renta imzalı bu elbise tıpkı bir kuğu gibi süzülen Amy'ye çok yakışmış. Oscar Ödül Töreni'nde giydiği elbisesiyle objektiflere poz veren ünlü oyuncu bakışlarıyla da kendini gösteriyor ve böylece tüm dikkatleri bir kez daha üzerinde toplamayı başarıyor.


Transparan bir elbise ve böylesi bir şıklık... İkisini bir arada hiç böylesine uyumlu görmemiştim diyebilirim. Seksi bir görünüm ve etkileyici bir tarz... J.Mendel'in imzasını taşıyan bu elbise 2013 ilkbahar yaz koleksiyonu için tasarlanmıştı.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT