Son Dakika!

24.07.2013

Zara 2013 Çanta Modelleri

Bunu Paylaş :
Kadınlar için giyim ve aksesuar konusunda birçok şey aslında olmazsa olmazdır. Kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, takılar olmadan hiçbir şey kusursuz olmaz. Hepsi bir kombinin tamamlayıcısıdır. Çanta da bunlar içinde en feminen duranıdır. 


Çantasız bir kombin bir kadın için her zaman için eksik bir kombindir. 2013 çanta modelleri denildiğinde aklımıza çok fazla çeşit gelir. Sırt çantaları, kol çantaları, portföy çantalar ve bavul çantalara kadar bir çok çeşit bulunuyor piyasada.

Zara markası yıllardan bu yana kalitesi ve şık tasarımları ile büyük bir kitlenin beğenisini kazanmayı başarmış ve pazarının en güçlü ismi sayılabilen nadir markalardan birdir.  İlgi çekici tasarımları, aldığı beğenileriyle ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla son derece ön planda olan bir marka. 



Ürettiği kıyafetlerle uyumlu Zara Çanta Modelleri de en başarılı olduğu alanlardan birisidir.  Zara çanta modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda da çok konuşuluyor. Etnik desenlerin ve modellerinde da çok yer aldığı 2013 Zara Çanta modelleri modayı yakından takip eden bayanların bir numaralı tercihi oluyor. 

2013 Zara çanta modelleri içinde özellikle deri modelleri bu sezon yoğun kullanılmış. 2013 modasında yine öne çıkmayı başaran Zara çanta modelleriyle yine beğenileri toplamayı başarıyor.



Çanta modelleri içinde kadınlar tarafından en sık tercih edilen tasarımlar kol çantaları olmaya devam ediyor. Her yaşa ve zevke hitap etmeyi başaran Zara 2013 çanta modelleri ile kalitenin, trendin ve şıklığın bir arada olabileceğini herkese gösteriyor. 


Zara çanta Fiyatları ise genel olarak bakıldığında 70 ile 200 TL arasında değişiyor. Modellere göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor elbette ki. Şimdi de sizler için bir araya getirdiğimiz Zara Çanta Modellerinden oluşan galerimizi inceleyebilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT