Son Dakika!

24.07.2013

Yeşil Abiye Modelleri 2014

Bunu Paylaş :
Abiye modellerinde bu sene sezonun trend renkleriyle oluşturulmuş modeller son derece popüler olan ürünlerin başında yer alıyor. Özellikle yeşil geçen sene olduğu gibi bu sezonda de en trend ve popüler renkler arasında olmaya devam ediyor. 


Ayrıca dikkatleri üzerine çekmek isteyen bayanlar son derece iddialı bir renk olan yeşil abiye modelleri de bu sezon sık tercih edilenler arasında. 2013 yeşil abiye modellerinde bir çok seçenek ve tonu bulmak mümkün.

Straplez, askılı, dantel ve balık abiye modelleri kalp yaka abiyeler ve kabarık etekli abiye modellerinde yeşil rengine ulaşabilmek mümkün. Ayrıca yeşil sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de tercih edebileceğiniz renkte bir abiye türü. 


Sonbahar kış aylarında zümrüt yeşili ve koyu yeşil tonları, ilkbahar yaz aylarında ise sezonun en popüler rengi mint yeşili abiye modelleri en çok rağbet gören abiye modellerinden. Kokteyllerde, şık gece davetlerinde, düğünlerde veya mezuniyet geceniz de tercih edebileceğiniz yeşil abiye modellerini sizler için bir araya getirdik. 


Geçtiğimiz sezonunda moda renklerinden olan yeşil 2013 sezonunda bir çok marka ve modacı tarafından koleksiyonuna eklenen renkler arasında. Özellikle 2013 yeşil abiye modelleri oldukça öne çıkan renklerden. 


Özellikle zümrüt ve mint yeşil abiye modelleri 2013 yılının son derece trend abiye modellerinden. Şık ve trend abiye modelleri seçmekte zorlanıyorsanız sizin için önerdiğimiz sezonun en popüler rengi yeşil abiye modellerini mutlaka inceleyebilirsiniz.



Özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen mint yeşil abiyeleri sizde kullanabilirsiniz. Bu yıl straplez abiye modellerinde özellikle kalp yakalı modeller ön planda bunun yanı sıra şifon abiye modelleri ve dantelli abiyeler de son derece popüler abiye modellerinden. 2013 Yeşil abiyenizin sizi daha zayıf göstermesini istiyorsanız bele kadar büstiyer şeklinde dar inen ve belden açılarak şifon etekli olan abiye modellerini tercih edebilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT