Son Dakika!

24.07.2013

2013 - 2014 Yazlık Ceket Modelleri

Bunu Paylaş :
Yeni sezon için bayanlar ceket modellerine göz atmaya başladı. Bayanların sonbahar ve ilkbahar aylarında olmazsa olmazlarından olan bayan ceket modelleri bu sezonda son derece canlı renkler ve desenlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. 


Bir çok markanın yeni sezon koleksiyonunda yer alan 2013 yazlık ceket modelleri yaz aylarında da oldukça ilgi görüyor. Sezonun trend renkleri ve şık desenleri ile tasarlanan yazlık ceket modelleri ile son derece trend bir görünüme sahip olabilirsiniz.


Yazlık ceket modellerini istediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz ve bir çok bayanın tarzına uygun her yaş ve zevke hitap eden gözalıcı modelleri markaların vitrinlerde bulabilirsiniz. Canlı renkler geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da ceket modellerinde çok fazla seçeneği olan parçalar arasında. 


Özellikle bu sezon renkli çiçek desenli ceket modelleri en çok satan yazlık ceket modelleri arasında yer alıyor. Sizler için bir araya getirdiğimiz 2013 sezonu harika yazlık ceket modellerini galerimizden daha detaylı inceleyebilirsiniz. 



Yaz aylarının da özellikle şık giyim tercih edenlerin vazgeçilmezi olan ceketler de sezon trendlerini ve şık modelleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Her sezon yeni modelleri ve trend tasarımları olan ceketlerin, bu sene genel olarak renkli ve çiçek desenli modeller yoğun olarak kullanılmış.




Bazı ceket modellerinde ise pastel renkler tercih edilmiş. Ceket modasında son derece şık ve zarif görünen yazlık ceket modelleri hem günlük hem de özel yerlerde giyebileceğiniz kıyafetlerinden olabilir. 

Skinny bir pantolon üzerine tişört ya da askılı bir bluz giyerek bu ceketlerle mükemmel bir ceket kombin oluşturabilirsiniz. Blazer ceket modelleri bir çok kıyafetle kombinlenebilir; şortlar, etekler, pantolonlar ya da elbiseler ile oluşturulan kombinler yapılabilir.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT