Son Dakika!

24.07.2013

Uzun Kollu Elbise Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Bayanların hem yaz, hemde kış aylarında tercih ettiği tasarımlar arasında yer alan uzun kollu elbiseler farklı renkleriyle bu sezonda marka reyonlarında siz bayanları bekliyor. 


Kendi modanızı oluşturmanız için uzun kollu elbise modellerinden oluşan tasarımları trend butiklerden edinebilir ve tarz bir kombin oluşturabilirsiniz.  Sizler için uzun kollu elbise modellerini ünlü markalar ve ünlü alışveriş sitelerinde inceledik. 2013 uzun kollu elbise modellerinde ideal olan seçenekleri sizlere paylaşmaya çalışıyoruz.


Umarım bu yazımızda da uzun kollu elbise modellerinden oluşturulan görselleri beğenebilirsiniz. Her yazımızda sizlere iyi bir kombin yapabilmeniz için bazı tavsiyelerde bulunuyoruz. Marka reyonlarında renkli ya da tek renk uzun kollu elbise modellerinin ön planda olduğunu görmekteyiz. 


Özellikle sezonun trend renkleri; sarı, mavi, yeşil, mercan rengi, pembe ve bu renklerin tonlarında oluşturulmuş elbise modelleri son derece şık görünüyor. Öncelikli olarak bu elbise modellerinin nasıl bir mekanda tercih edilebileceğini bilerek ona göre seçimler yapmalısınız. 


2013 uzun kollu elbise modelleri arasında kış sezonu için hazırlanan modellere yoğun ilgi gören bu modeller, günlük olarak, iş yerinde veya özel günlerde tercih edebileceğiniz modellerden oluşmaktadır. 2013 Uzun kollu elbise modelleri arasında mini diyebileceğimiz tasarımlar da var. Daha çok kış modasında tercih edilen uzun kollu elbise modellerini birçok bayan bahar aylarında da tercih ediyor.




2013 Uzun kollu elbise modelleri içinde ince kumaşlı olan yani mevsimlik çok fazla model var. Bu elbise modellerini kış aylarında kısa bir bootie ile kombinleyebilir ilkbahar ve sonbahar aylarında şık bir stiletto ya da platform  ayakkabı ile kombinleyebilir oldukça hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz 2013 uzun kollu elbise modellerinden oluşan galerimizi kesinlikle incelemenizi öneriyoruz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT