Son Dakika!

24.07.2013

Yeni Abiye Modelleri

Bunu Paylaş :
2013 abiye modasında öne çıkan renkler arasında yeşil, mavi, pudra renkleri, sarı abiye modelleri en çok tercih edilenler arasında. 2013 abiye modellerinde de şifon abiyeler, balık abiye modelleri, bandaj abiye modelleri, dantel abiyeler yılın trendleri arasında. 


Bu modellerin kullanıldığı abiye modellerinde sizlerle paylaşacağımız sarı abiye modelleri sezonun popüler rengi olmakla kalmıyor abiye modellerinde de son derece popüler modellerden.

Ayrıca bu sezon askılı, straplez, kolsuz ve uzun kollu abiye modelleri son derece öne çıkıyor. Uzun abiyeler de balık  ya da straplez modeller ön plana çıkarken kısa abiye modellerinde de kolsuz abiyeler son derece favori. Sarı abiye modelleri özellikle buğday tenli ve esmer bayanlara en çok yakışan renklerdendir. Beyaz tenli bayanları daha soluk gösteriyor. Ayrıca sarı abiye modellerinde bu sezon işlemeler ve taşlar kullanılmayan detaylardan. 


Zaten oldukça iddialı olan bu renk son derece sade model de abiyeler ve tasarımlar da tercih edilmelidir. 2013 sarı abiye modelleri sizlerle paylaştığımız galerimizde de  uçuş uçuş şifon etekli uzun abiye modelleri sezonun en popüler abiyelerinden. Son derece iddialı rengiyle şifon abiyeleri mezuniyet gecenizde, düğünlerde, nişan, kokteyl gibi mekanlarda da tercih edebilirsiniz. 


Yeni sezonda sarı abiyeler bir çok ünlü markanın 2013 abiye koleksiyonlarında yer alırken sık tercih edilen renklerden olmasa da 2013 yılının popüler renkleri arasında yer aldığı bir gerçek.


2013 sarı abiye  modellerinizi siyah, metalik gümüş rengi ya da mint yeşili renginde ayakkabı ve çantalarla kombinleyebilirsiniz. 


Uzun sarı abiyenizin altına metalik gümüş, kısa sarı abiyenizin altına siyah renk ayakkabı kullanabilir çantanızı da uyumlu renklerde tercih edebilirsiniz. 2013 sarı abiye modellerini sizler için hazırladığımız galerimizden daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT