Son Dakika!

24.07.2013

Sarı Abiye Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
2013 abiye modasında sık tercih edilen renkler içinde sarı abiye modelleri de yer alıyor. En çok tercih edilenler renkler arasında yer alan 2013 sarı abiye modellerinde de balık abiye modelleri, şifon etekli modeller ve bandaj abiyeler, dantelli abiye modelleri yılın trendleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız sarı abiye modelleri yılın en popüler rengi olarak abiye modellerinde de sık tercih edilen renklerden.


Ayrıca bu yıl askılı, kolsuz, straplez ve uzun kollu abiye modelleri oldukça öne çıkıyor. Uzun abiyeler modellerinde de balık ve straplez modeller oldukça öne çıkarken mini abiye modellerinde de straplez ve kolsuz abiye modellerinde son derece favori renklerden. Sarı abiye modelleri daha çok esmer ve buğday tenli bayanlara daha çok yakışan renklerdendir. Beyaz tenliler için pek uygun bu renk onları daha soluk gösteriyor. Sarı abiye modelleri bu sezon işlemeli ve taşlı detaylarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. İddialı olan bu renk abiyeler daha çok sade ve abartısız modellerde tercih edilmelidir. 2013 sarı abiye modellerini sizler için seçip oluşturduğumuz galerimizden inceleyebilirsiniz. Sarı özellikle ya aylarında uçuş uçuş şifon uzun abiye modellerinde sezonun en popüler abiye renklerinden. Sarı abiye modellerini düğün, nişan, mezuniyet ya da farklı bir özel gecede tercih edebilirsiniz.


Yeni sezonda sarı abiye modelleri ünlü markaların abiye koleksiyonlarında yer alıyor sarı abiyeler 2013 yılının popüler renkleri arasında yer alıyor. 2013 sarı abiyelerinizi lame, siyah ya da mint renginde akseuarlarla kombinleyebilirsiniz. 


2013 sarı abiye modellerini sizler için seçip hazırladığımız galerimizden incelemenizi öneriyoruz. Daha çok gümüş rengi ayakkabılarla kombinlenen sarı abiye modellerini isterseniz yine trend bir renk olan mint yeşili akseuarlarla tamamlayarak gecede tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT