Son Dakika!

31.07.2013

Plaj Elbiseleri Bu Yaz Renk ve Desenlerle Coşuyor!

Bunu Paylaş :
Güzelliğinizi ve şıklığınızı bu yaz plaj trendlerine yansıtmanıza yardımcı olmak istiyorum ve bu yüzden sizlere bu sezonun en seksi, en hit plaj elbiseleri ile ilgili küçük bir yazı hazırlıyorum.


Beyaz Elbiseler: Blogumu yayına aldığım günden bu yana beyazın özellikle elbiselerde çok moda olduğunu söyleyip duruyorum. Şimdi de bu rengin plaj elbiselerinde sık sık karşımıza çıkacağını ifade ediyorum sizlere. Bavulunuzu hazırlarken, beyaz plaj elbisesi atmayı unutmayın!

plaj elbise

Neon Renkler: Aksesuarlarda, günlük kıyafetlerde, bikinilerde ve neredeyse her yerde karşımızı çıkmaktan bıkmak usanmak nedir bilmeyen bir trend; neon renkler! Bronz tenliyseniz, neon renkler tam size göre derim. Bu yaz gerçekten neon renkli plaj elbiseleri çok ama çok moda!

neon elbise

Bohem: Salaş, etnik desenli elbise modelleri de bu yaz bohem tarzın ince ayrıntılarından gelerek moda dünyasındaki ilk sıraları kapmayı başarıyor. Özellikle şile bezi, yaz aylarında plaj elbiseleri arasındaki en gözde parçalardan. Bu tarz kıyafetleri de bikini ve mayolarınızın üzerine rahatlıkla, hiç düşünmeden giyebilirsiniz, dilediğiniz gibi, sonuna kadar özgürsünüz kızlarrr!

bohem elbise

Dantel Elbiseler: Dantel de bu yılın plaj trendleri arasındaki yerini "çok moda" olarak alıyor. Gelin siz bence iyisi mi bu detayı plajlara taşıyın. Renkli bikinilerinizin üzerine giyeceğiniz dantelli elbise ile harika görüneceksiniz, emin olabilirsiniz. Asla tereddüt etmeyin ve biraz cesur olun bu konuda, gerisi kolay...

dantel elbise

Örme Elbiseler: Bu senenin aslında biraz köşeye itilmiş ama en çok konuşulması gereken bir detayı da bence örme elbiseler. Giymek için tercih edeceğiniz mekan bir plaj dahi olsa üzerinizde hiç bir elbisenin vermeyeceği bir şıklığı yansıtacak. Özellikle siyah ya da beyaz renkte olanlarından mutlaka ama mutlaka bir tane alıp, bavulunuzun içine atmalısınız.

örme elbise

Nasıl buldunuz? Bence eğer bu plaj elbiseleri arasından ya da bu detaylardan birini ama sadece birini seçmek zorunda kalsaydım, örme elbiseyi gönül rahatlığıyla tercih ederdim. Serin ve şık ve etkileyici bir detay şu örmeler. Peki siz hangisini seçerdiniz?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT