Son Dakika!

31.07.2013

Minik Beyaz Elbise

Bunu Paylaş :
Minik beyaz elbiseler aslına bakarsanız, küçük kardeşi siyah elbiseler kadar popüler değiller. Her ne kadar durum onlar için böyle olsa da pratikliği ve yaz trendlerine uyum sağlayışıyla ideal bir elbise diyebiliriz, en azından yazın kurtarıcıları arasına rahatlıkla yerleştirebiliriz.


Siyahlara göre bir dezavantajı daha var, çok kolay kirleniyor olması ama beyaz rengin kaderinde var bu, ne yaparsınız. Uzmanlar daha çok yazın bronzlaşan tende daha şık bir görünüm yarattığını söylüyor ve ne tür bir aksesuar, ayakkabı, çanta ile kombinlenirse rahat bir şekilde uyum sağlayacağı için, ne kadar kolay kirlenirse kirlensin kimse kafaya takmıyor bunu.

Dolaplarınızda mutlaka bulundurmanız gereken minik beyaz elbiseleri kombinlerken, ayakkabı seçiminizi dore, lame gibi metalik tonları, canlı yaz renklerini ve karışık desenleri tercih etmeniz sizin açınızdan iyi olacaktır. Beyaz rengin sadeliği popülerdir, bilirsiniz. Bu sadeliği kıyafetlerinize ekleyeceğiniz iddialı bir aksesuarla da tarzınızı daha hareketli bir hale getirebilirsiniz. Yine renkli bir el çantası da tamamlayıcı olarak oldukça şık bir detay olabilir, karar sizin. Ben yepyeni bir kombin önerisi sundum, bakalım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda, bana yazmayı unutmayın şekerler...


İşte, bu paylaştığım küçük beyaz elbise modelleri de; Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Alexa Chung, Kate Middleton İlkbahar/Yaz koleksiyonlarında yer alan şık detaylarla canlandırılmış parçalar.
Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. şekerim, çok tatlı bir blogun var. ne güzel olmuş böyle. herşey yerli yerinde, düzenli bayağı, tebrik ediyorum. elbise modelleri de harika bu arada :))

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT