Son Dakika!

26.07.2013

Kayra “Kelebekler” Koleksiyonu Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu yaz evlenme ya da nişanlanma telaşında olan hanımlar için Kayra “Kelebekler” Koleksiyonu Elbise Modelleri ile ilgili önerilerimiz olacak. Sizler için markanın en yeni ve en göz alıcı elbiselerini seçtik.


En yakın arkadaşınız ya da akrabanız ya da belki de siz, nişan düğün telaşına gireceksiniz. Bu gibi özel günlerde gösterişli ama bir o kadar da sadece ve ışıltılı elbise modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor musunuz? İşte bu konudaki tüm sıkıntılarınızı giderecek harika bir koleksiyon sizler için hazırlandı. 

İpek şallar ve ilkbahar yaz sezonu trendlerine uygun harika bir ayakkabı modeli ile kombinleyebileceğiniz ve bu kombine ek olarak takı ve aksesuarlar ekleyebileceğiniz muhteşem elbise modelleri Kayra “Kelebekler” Koleksiyonu'nda bulabilirsiniz. Kendini sürekli olarak şık hissetmek isteyenler için özel olarak tasarlanan ışıl ışıl ürünler, kadınların vazgeçilmez markalarından olan Kayra'nın “Kelebekler” Koleksiyonu ile bütünleşiyor. 


Bu koleksiyonda ürünler kadar renkler ve tasarımlar da dikkat çekiyor. Pembeden pudraya, yeşilden mavinin neredeyse en güzel tonlarına kadar bir çok iç açıcı rengin hakim olduğu koleksiyon da yer yer desenlere, peplum modellere ve dantellere rastlamak da mümkün.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT