Son Dakika!

26.07.2013

Yazlık Etek Modelleri ve Kombin Önerileri

Bunu Paylaş :
Yaz modasında nelerin ön planda olup nelerin rafa kaldırılacağını tam olarak bilmiyoruz. Şimdiden yaz havalarında yapılan tercihlere göre ideal olan renkleri seçtik. Sadece renk seçimi değil yaptığımız, bunun yanı sıra seçimini yapacağınız yazlık etek modelleri için kombin önerilerinde de bulunmak istiyoruz. Yaz için hangi etek modelleri tercih edilmeli önce bunlara göz atalım, daha sonrasında kombin için önerilerde bulunabiliriz.

Mini etekler üzerine seçimlerde bulunun!

Yaz sezonunun geldiğiniz nasıl anlayabiliriz sizce? Tabi ki mini eteklerin ortaya çıktığı dönemde yaz aylarına girdiğimizi hissedebiliriz. Hem dikkat çekici, hem de güzelliğinizi gösterecek olan bu modelden dolabınıza birkaç taneden fazlasını ekleyin. Her alan için özel bir renk tonu, özel bir model seçin. Kalem mini etekler, pileli mini etekler, çiçekli mini etekler gibi…


Floral ve Çiçekli uzun etekleri göz ardı etmeyin! 

 2013 modasının en temel renkleri neyse, floral desenlerde yeni sezonda oldukça dikkat çekici görünüyor. Bayanlar bu tasarımları hayranlıkla inceliyorlar. Yaz sezonunda uzun etek koleksiyonları oldukça moda… Her renkten ve desenden tasarımlar markalarca oluşturuluyor. Hem floral desenler, hemde çiçekli desenlerin üzerine kolay kombin çıkarılabilir. Mesela kırmızı çiçek deseninin üzerine siyah, krem rengin üzerine de açık tonlarda krem rengi tercih edilebilir. Tamamen sıkça tercih ettiğiniz renkler üzerine seçimler yapın.


Diz üstü siyah renkleri sakın kaçırmayın!

Yazın tatilden sonrası için en zor olanı iş yerinde giyilebilecek elbiseleri seçmek oluyor. Bayanlar her akşam ertesi günün modelini arayıp duruyorlar. Artık bu arayışa biraz da dur demek istiyorum. Yazlık etekler arasında önemli bir model haline gelen kalem etekler, yaz modasında kurumsal alanlar için oldukça iddialı oluyor. Kombin için siyah rengi ve üzerine hoş bir krem rengi tonlarla süslenmiş bluz tasarımı olabilir. Ayakkabı seçimi de seksi topuklular olarak adlandırdığım ince topuklu siyah ayakkabı üzerine yapılabilir.


Farklı etek modelini seçmekten kaçınmayın!

Aslında bu başlık her model için geçerli… Bir elbise modeli seçimi yapsanız yada bir ayakkabı seçimi yapsanız dahi bu başlığı dikkate alın. Yazlık etek kombini için seçimini yapacağınız modeller arasında uçuk kaçık tasarımları seçebilirsiniz. Farklı olmaktan hiçbir zaman korkmayın. Bırakın beğendiğiniz modeller her zaman renkli olsun. Siz çevreye ve modaya ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Modanız kendi renkleriniz ile açığa çıksın…



Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT