Son Dakika!

27.07.2013

2013 Bayan Saç Modelleri

Bunu Paylaş :
Bayan saç modelleri arasında 2013 modasına daha farklı şekiller de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlüler özellikle ilgi çekici ve farklı olan saç şekillerini tercih ediyorlar. Onlar için farklı olmak ve kendi modalarını açığa çıkarmak en önemlisi. 


Bu denli önemli çalışmada da saçlara verilen önem de artıyor. Bayan saç şekilleri 2013 modasına özel ayrıcalıklarla sizlere bambaşka bir görünümü kazandırabilir. Yine kırmızı halıda modanın getirileri üzerine birçok tasarımı inceleyen ünlülerin 2013 saç modellerini inceledik. Yabancı ünlülerin modası ve bu kırmızı halı telaşında olan her ünlü giyinmeyi ve modayı yakından takip edebiliyorlar. Durum böyle olunca takip etmek de bizlere düşüyor. Size tavsiyem eğer modayla iç içe olmak istiyorsanız, kırmızı halıda yürüyen tüm ünlüleri takip edin.


Bu ünlülerin en şık bayan saç modelleri üzerine arayışları da hiç bitmiyor. Bitmeyen bu modellerle de kendi modanızı oluşturabilecek, fikir sahibi olabileceksiniz. 2013 modasında saçlar, yüz şekline göre değil, giyilen kıyafet ve gidilen özel geceye göre şekilleniyor. Mesela birçok ünlü kısa saç modelleri üzerine yoğun olarak seçimler yapıyor. 


Özellikle sarı saç rengine sahip olan ünlüler saçlarını kısa şekillerle hazırlıyor. Çoğu ünlüye yakıştığını söyleyebilirim. Sizler de seçimi kısa saçlardan yana yapabilirsiniz. Fakat yüz şekline göre doğru olan modeli seçmelisiniz. Uzun saç modellerini de tercih edebilirsiniz aslında. Sadece kısa olan tasarımların moda olduğunu düşünmeyin. Birçok ünlü de uzun yıllardır bu modeli tercih ediyorlar. Topuz saç modelleri uzun olan saçlarla beraber daha hoş yapılabilir.

Kuaförünüze 4k Moda sayfamızda gördüğünüz saç şekillerini tarif edebilirsiniz. Ama benim sıkça tercih ettiğim favori saç şeklim, kahkül saç modelleri arasından oluyor. Bu model yüzünüz için ideal ise, kesinlikle tavsiye edebilirim. Geçen sezona göre saçlarını kahkül yapıp, at kuyruğu saç modelleri arasından seçimler yapan bayanlarla da karşılaştık. 


Hoş bir görünümü yakaladıklarını söyleyebilirim. Takım giyinen ve klasik giyimi sıkça tercih eden bayanlarda bu saç şekli oldukça şık görünüyor. Bana soracak olursanız bence 2013 bayan saç modası için en yeni olan saç modelinin bu olduğunu söyleyebilirim.

Bayan saç modelleri 2013 sezonunda daha nice ünlüler tarafından farklı bağlama şekilleriyle sunulacak. Aslında onlar modanın anahtarı gibiler. Her an takip edilmesi gerektiğini söyleyebilirim. Görselleri de inceleyerek, sizlere bahsettiğim saç şekillerini burada görebilirsiniz. Ne dersini şöyle bir göz atalım mı?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT