Son Dakika!

27.04.2013

2013 Makyaj Trendi Kırmızı Ruj

Bunu Paylaş :
Kırmızının benim için ne ifade ettiğini yazmama gerek yok sanırım. Tüm kadınlar için aşkı ve tutkuyu ifade ediyor belki de daha fazlasını. Geçtiğimiz yılın sonbaharında kırmızı tonlarının rujlarda 2013 trendleri arasında olacağını birçok yerde okumuştuk. Hatta bu yılın kış aylarında bile oldukça sık karşımıza çıkan bir trend idi. Öyle görünüyor ki bu yılın sonlarına kadar devam edecek.

makyaj, ruj
Kırmızı Rujlar
Öyle bir iki satırla bırakmayalım. Biraz da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor, onlara kafa yoralım. Sezonun modası olan kırmızı tonlu rujları kullanırken dudaklarımızın pürüzsüz olmasına dikkat ediyoruz. Bu pürüzsüzlüğü sağlamak için de dudak peelinglerini önerebilirim sizlere. Bir de rujun daha kalıcı olmasını isteriz, değil mi? Daha kalıcı bir ruj için de rujumuzu sürmeden önce bir kat pudra çekersek istediğimiz etkiyi yaratabiliriz, yetmedi mi o zaman da dudak kalemleri imdadımıza yetişecektir.

Dudak kalemimizle ruju sürmeden önce dudaklarımızı hafifçe boyarsak ve ardından da çevresini biraz belirgin hale getirirsek ruju sürerken taşırmamış oluruz diye düşünüyorum. İşte, bu kadar. Kırmızı rujları daha belirgin ve dolgun dudaklarda kullanmak yılın ruj trendini dudaklarımıza taşımak anlamına geliyor. Biraz seksi, biraz da çılgın bir hava katmak iyi gelebilir...


Parti Elbiseleri 2013 İlkbahar Yaz

Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. her geçen gün yeni moda
    kozmetik ürünleri çıkıyor ama kullanmak ne kadar sağlıklı ?

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT